Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grubaska31

jak schudnąć

Polecane posty

Gość gość
Moim zdaniem Foreverslim to najlepsze tabletki na odchudzanie jakie są dostępne. Wcześniej długo nie mogłam pozbyć się nadwagi. A stosowałam różne środki. Dopiero jednak po rtch tabletkach moja waga spadła i to o całe 15 kilogramów.

Gość annaanna78
ja zaczelam od diety pudelkowej, tak jest najlepiej bo nauczysz sie mniej wiecej posilkow i systematycznosci. Ja tak zrobilam i zamawialam u siebie ze Zdrowego smaku w bialymstoku

Gość gość
Polecam www.fabrykasily.pl/plany_treningowe?poleca=michal1876060 Profesjonalna pomoc w drodze do wymarzonej sylwetki

Gość gość
mi pomogło odstawienie słodyczy, nie było łatwo ale z pomocą nadszedł https://fittspray.com formuła pro. Świetnie poradził sobie z napadami głodu, słodyczy nie jadam czego wcześniej nie potrafiłam zrobić. I tak po miesiącu schudłam ponad 5 kg

Gość Paula090
Pozbądź się tłuszczu na zawsze, zbuduj piękna smukłą sylwetkę lub wspaniałe muskularne ciało! Wejdź teraz na: http://www.igortreneronline.pl

Gość gość
o też mam fitt spray formułę dla osób ćwiczących. Mi bardzo odpowiada, jedno że nie muszę łykać tabletek drugie daje fajne pobudzenie przed treningiem i do tego chudnę. Też pomaga mi w utrzymaniu godzin posiłków. Jestem zadowolona z tego produktu

Gość gość
Również należy wspomnieć o tym że dzięki kuracji z Slimunox uczymy si jeśc tak aby nie mieć w przyszłości problemów z nadmiernym przyrostem wagi.Odchudzanie jest ważne ale ważniejsza jest trwała zmiana nawyków żywieniowych.

Gość gość
tak fitt spray to mistrz w utrzymaniu stałych godzin posiłków, jest ze mną nie długo bo dwa tygodnie a już skradł moje serce

Gość gość
Szczerze mogę polecić Biphasic Slim. Kuracja trwa 6 tygodni, po których naprawdę widać efekty, u mnie poszło 11kg więc całkiem w porządku. Nie ma śladu już po odstającym brzuchu czy boczkach. Zamówiłam od polecanej dziewczyny z ogłaszamy 24 Marty, 792 631 684). Wszystko poszło bez problemów. Miły kontakt telefoniczny, przesyłka b.szybka, można sprawdzić zawartość przy odbiorze.

Gość gość
Zyskałam energię i minus 5 cm w pasie już po miesiącu a wszystko dzięki skutecznemu spalaczowi tłuszczu przeznaczony jest dla osób w każdym wieku. Jego regularne stosowanie efektywnie wspomaga metabolizm tłuszczu oraz pobudza redukcję jego zapasów. SPRAWDŹ!!!!!! >>>http://nplink.net/T6BD9kag

Gość gość
Uważam że najlepszym wyjściem dla ciebie będzie zamówienie jakiegoś cateringu dietetycznego, zamawiasz i codziennie ci przywożą w pudełkach, nie musisz się martwić o to co zjeść jak zjeść i wgl. Ja akurat korzystałam z Personal Chefa ze Śląska więc to mogę ci polecić bo z innych nie próbowałam.

Gość gość
Najprzyjemniej uprawiając seks oraz masaże z partnerem czesciej i zrezygnować z produktów macznych zastepujac je warzywami i ograniczyć do minimum cukier.

Gość gość
Próbowałem wielu diet i suplementów diety i niestety nie pomagały,dopiero suplement diety Slimunox zaczął mi pomagać i to w dość szybkim czasie straciłem całe 6 kg,myślę że i Tobie on pomoże.

Gość gość
ja polecam to https://africanmangosklep.pl, stosowałam przez trzy miesiące i pozbyłam się sporej części nadwagi a dokładnie 14 kg, teraz siłka więc pewnie kilka kilogramów zejdzie ale generalnie jestem zadowolona

Gość gość
ja mam mango trzeci tydzień, w sumie wszystko ok nie czuję żadnych skutków ubocznych a do tego schudłam jak na razie 2 kg

Gość issska123
Na Twoim miejscu zgłosiłabym się do dobrego dietetyka. Jeśli nie masz czasu na wizyty w gabinecie zajrzyj na https://www.foodwise.pl Możesz tam zamówić dietę dla siebie. Dietetyk ułozy ją na podstawie Twoich wyników i wywiadu żywieniowego.

Gość gość
W końcu udało mi się schudnąć.I kto by pomyślał schudłam dzięki tabletką Foreverslim.Na początku wydawało mi się to mało realne.Ale po wprowadzeniu zmian i trzymaniu się tego co jest napisane na ulotce dołączonej do opakowanie wcale nie okazało sie to takie trudne

Gość gość
Zdrowa dieta ( w odpowiednich porcjach) plus dużo ruchu- cardio, ćwiczenia siłowe.

Gość gość
Seks i masaże z partnerem to bardzo dobry i przyjemny sposób na szczuplejsza sylwetkę. Oprócz tego ze poprawia zdrowie naszego organizmu i spala duza ilość kalorii to sprawia że w naszym mózgu wydziela sie duża ilość hormonów szczęścia

Gość gość
polecam również african mango, ja w nie długim czasie a dokładniej dwa miesiace schudlam 8 kg takze wynik ok

Gość gość
Myślę, że tutaj może pomóc dietetyk http://brukselki.pl/przyda-sie-pomoc-dietetyka/, bo ewidentnie jest problem z układaniem pełnowartościowych posiłków. Jeśli mamy cały czas ochotę na słodycze to znaczy, że w poprzednim posiłku zostały zaburzone proporcje węglowodanów, białka i tłuszczy.

Gość gość
mi do wprowadzenia zdrowych nawyków żywieniowych pomógł https://fittspray.com, jadam o stałych porach przestałam smażyć teraz głównie gotuje na parze lub piekę, całkowicie odstawiłam słodycze i wspomagam się właśnie fitt spray pro efekty są po prostu świetne. Chudnę, moja skóra wygląda o wiele lepiej, nie mam tak podkrążonych oczu, nie jestem przemęczona czuję się o niebo lepiej

Gość gość
Same tabletki nie załatwią sprawy ale na pewno pomogą. Regularny ******modyfikacja diety, nawet najmniejsza aktywnośc fizyczna to podstawa. Ze swojej strony podobnie jak część użytkowniczek polecam Sibutraminę 20mg. Dla mnie okazały się najskuteczniejszym rozwiązaniem. W krótkim czasie spowodowały u mnie hamowanie łaknienia, przyspieszenie metabolizmu jednocześnie dając kopa z rana by przetrwać pierwsze ciężkie godziny w pracy :p Z początkiem stycznia po świętach miałam 72 kilo na liczniku, a teraz w polowie lipca 63,3 kg, efekt bardzo fajny, czekam na dolszy rozwój sytuacji. Zachęcam do zadawania pytań: Kasia (kom.739 202 359)

Gość gość
Powinnaś zacząć zdrowo sie odzywiać. ja duzo schudłam na diecie pudelkowej z optimal fit z krakowa. Jem regularne posiłki, pięć razy dziennie, jadam do syta, nie chodze głodna, a kilogramy leca w dół.

Gość gość
Slimunox działa, mogę nawet powiedzieć, że efekty u mnie były powyżej oczekiwań, bo zleciała cała nadwaga. Co najlepsze - po diecie nie wrócił mi ani jeden kilogram, dużo przyzwyczajeń zostawiłam sobie na stałe. Nie sądziłam, że kiedykolwiek będzie tak, że wrocę do wagi z młodości, a właśnie tak jest.

Gość gość
ja zamówiłam african mango na stronie producenta vital progres https://africanmangosklep.pl cenowo wygląda spoko bo za trzy miesiące zapłaciłam 180 zł gdzie stężenie ekstraktu jest bardzo duże bo 10:1 co również przekłada się na efekty jestem w połowie i jak na razie 7 kg w dół