Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kropla_Beskidu

PANOWIE ! Jeśli wam się nudzi to Zapraszam :)

Polecane posty

Taka mini ankieta :) 1.Najbardziej podobaja mi się kobiety o włosach w kolorze: a)blond b)rudym c)brązowym d)czarnym e)coś kolorowego , ekstrawanckiego , innego 2.Jeżeli chodzi o długość włosów najbardziej lubię: * a)długie i rozpuszczone b)długie i spiete np w kucyk c)średniej długości d)krótkie e)najważniejsze żeby były fajnie obcięte f)nie ma to dla mnie znaczenia 3.Jaki rozmiar biustu najbardziej pociąga cię u kobiety? a)duże b)średnie c)małe d)każdy rozmiar mi się podoba 4.Jeżeli chodzi o typ charakteru to wolisz jak dziewczyna jest raczej: a)spokojna b)szalona c)zmienna 5.W zwiazku najbardziej liczy się: a)zrozumienie b)przyjaźń c)sex d)wyrozumiałość e)uroda f)zabawa g)zaufanie 6. Ile masz lat? a)16-19 b)20-24 c)25-29 d)30-39 e)40- ... 7. Czy jesteś w związku? a) tak b) nie 8. w jakim wieku podobają Ci się kobiety/dziewczyny? a)16-18 b) 19- 21 c) 22- 25 d) 26-30 e) 31-40 f) 41- ... g) nie ma to dla mnie znaczenia 9. Na co zwracasz uwagę u kobiety przy pierwszym poznaniu ? (Napisz sam :) ) DZIĘKUJĘ :):):)

Gość gwtgwetgwe
1 b /d 2 c 3 b 4 a / c 5 a 6 b 7 a 8 a/b 9 czy jest normalna czy kurewka :D ;)

Gość włoski cino
1. a 2. a, b, c 3. b 4. a 5. wszystko :classic_cool: 6. c 7. b 8. c,d 9. na cycki i tyłek :classic_cool:

Gość FacetFacetFacetFacet
1.Najbardziej podobaja mi się kobiety o włosach w kolorze: a)blond 2.Jeżeli chodzi o długość włosów najbardziej lubię: * a)długie i rozpuszczone 3.Jaki rozmiar biustu najbardziej pociąga cię u kobiety? b)średnie 4.Jeżeli chodzi o typ charakteru to wolisz jak dziewczyna jest raczej: b)szalona 5.W związku najbardziej liczy się: f)zabawa 6. Ile masz lat? b)20-24 7. Czy jesteś w związku? b) nie 8. w jakim wieku podobają Ci się kobiety/dziewczyny? b) 19- 21 9. Na co zwracasz uwagę u kobiety przy pierwszym poznaniu ? Kolejno: oczy, usta, włosy, nos, talia, pośladki, nogi, piersi, dłonie, stopy sposób mówienia

Gość geely
stąd, a skąd mam Cie znać? ;)

Gość geely
Kruszyna 😘