Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jasminaa2321312

co sadzicie o takiej uwadze?

Polecane posty

Gość Jasminaa2321312

jechalismy z facetem i jego mama na wesele . i pewnym momencie on sie mnie spytał ,, kochanie ,a dlaczego ty nic nie dołozyłaś na wesele ?" przy swojej mamie. ja mu odpowiedziałam ,ze jesli chciał zebym sie dołozyła to mógł mi wczesniej powiedziec ,a z tego co słyszałam jest przyjete ,ze płaci ten co z jego strony jest wesele i jak bedzie u mnie na weselu to ja zapłace ale generalnie on czasem zadaje takie pytania przy swojej matce np chyba żeby mnie speszyc czy co? typu ,, kochanie a dlaczego nie kupiłaś mojej mamie prezentu z wakacji?" albo przy sowich znajomych ,, dlaczego ich dzisiaj nie przenocujesz ?" i stawia mnie w niezrecznej sytuacji bo on wie ,ze nie bede nocować obcych ludzi w małym pokoiku bo tylko taki mam na stancji rozmawiałam z nim na ten temat ,a on robi dalej tak samo/..

Gość kokunia
jest jedno wyjście. Powiedz mu "bye, bye". To jakiś burak. Ale zanim to zrobisz, ośmiesz go przed kimś: przed jego mamą, znajomymi itp.

Gość kokunia
bo chce ją ośmieszyć, upokorzyć. Żeby czuła sie nic nie warta. To taki typ człowieka.

Gość Jasminaa2321312
nic mi konkretnego nie powiedział . tylko mu powiedziałam ,ze sobie nie zycze żeby tak mówil ,a on ,ze ok nie bedzie juz. ale dalej jest to samo a nawet pytałam sie czy jego mamie przywieźć cos z jedwabiu z wakacji bo tam jest tani to powiedział żebym nie przywoziła

Gość już wszystko wiem
poniżając swoją dziewczynę frajer leczy swoje kompleksy

Gość kokunia
odejdź od niego. ten facet ma chce, żebyś poczuła się jak gówno, żebyś nie miała siły od niego odejść.

Gość TO JAKIS ZAKOMPLEKSIONY
Padalec poza tym nastepnym razem ,trzeba sie bylo odgryzc "przeciez mowiles sam ze mam nic twojej matce nie kupowac" Podziwiam cie ze z nim jeszcze jestes:oOn cie poniza i nie szanuje a ty to tolerujesz zadziwiajace sa jednak kobiety

Gość a ty jezyka w gebie nie masz?
dosadnie mu powiedz zeby sie od ciebie odpierrdolil bo jak nie to baj i po temacie :o

Gość Jasminaa2321312
nie jedynak , ma 28 lat

Gość kokunia
Autorko, co zamierzasz zrobić z tym pseudofacetem?