Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alka01

makijaż w szpitalu

Polecane posty

Gość alka01

idę jutro do szpitala na kilka dni, jak myślicie, czy wypada się tam malować? nie chodzi mi o pełną tapetę ale o delikatny podkład+ tusz. Nie chce wyjść na idiotkę, aczkolwiek w takim delikatnym makijażu będę się lepiej czuła...

Gość alka01
łooo matko, że też miała siłę :D gdybym jechała na porodówkę to i owszem, bym się nie malowała... ale jadę na badania i pewno będę strasznie się nudzić....

Gość alka01
może ktoś jeszcze się wypowie?

jeśli tylko będziesz w stanie :p 🖐️ nigdy w szpitalu nie spędziłam kilku dni, ale znam dziewczyny co malowały się regularnie ;) myślę ze to normalne, a skoro poprawia Ci to samopoczucie...

Gość marrrrika
jak chcesz to sie pomaluj tylko jakaś piguła moze ci zwrócić uwage jak leżałam po porodzie nie robiłam tapety tylko tusz na rzęsy a mam ciemną oprawe i nie było widać ale była dzziewczyna w pełnej tapecie to sie zesrała do niej przy lekarzu i wszystkich że to nie dyskoteka i takie tam jeszcze żeby to zmyła

Gość nie mam nic do makijażu ale
wiesz co to zależy na jakim oddziale będziesz leżeć. Jeżeli na ciężkim gdzie starzy ludzie 24 na dobę jęczą i codziennie ktoś umiera no to myślę że już pierwszego dnia odechce ci się zajmować takimi duperelami

mozna miec lekki makijaz...gorzej jest tylko z tipsami-jesli operacje bedziesz miala to nalezy je zdjac bo lekarze nie beda widziec ewentualnej sinicy....a tak -to nawet mozna byc w dresie np.welurowym...nie trzeba w pidzamie