Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trdyyt

jestem brzydka i szukam brzydkiego , piszcie

Polecane posty

Gość trdyyt

:D

Gość ..mastes
znowu ty zjebany ryju SPIERDALAJ!

Gość trdyyt
naprawde:)

Gość trdyyt
nie wchodz na moje topiki proste:)

Gość ..mastes
TO TY NIE WCHODZ NA KAFETERIE ZJEBANY RYJU

Gość trdyyt
no juz spokoj :D

Wyślesz mi fotę, bo na ładną nie polecę.:)

Gość trdyyt
może po kilku dniach znajomosci ?:) i za wymianą ? ;D to mój mail: embarasse@interia.pl :)

trdyyt, kojarzysz BSA z forum? Inne nicki to leśny, zwiad czy też BW właśnie. Radzę zapoznać się z jego twórczością, szczególnie wypowiedziami o aryjskości czy podglądaniu dziewczynek.

Gość trdyyt
nie :) nie znam dobrze ludzi z tego forum ... ale to chyba ostrzeżenie ? dzieki :):*

ja bym chetnie porozmawial ale mimo wszystko mam wymagania nie dotyczace urody bo dla mnie mozesz byc brzydka ale zadbana i wmiare gustownie ubierajaca sie

Gość xyz aa
BLE BLE, mogę Cię umówić z tą dziewczyną z sąsiedniego topiku, bo jest sama :P

Gość ..mastes
trdyyt :) ty brzydka suko :)

Ble Ble- A mamy się spytałeś, czy możesz spotkać się z dziewczyną? Pewnie nie była by zadowolona.

"BLE BLE, mogę Cię umówić z tą dziewczyną z sąsiedniego topiku, bo jest sama" ? ? ?

Krwawa wilczycka-Gdybym był taki jak ty, to bym ujawnił nasze pisanie na maila, wiele ciekawych rzeczy tam jest. Całe szczęście że jestem człowiekiem honoru a nie takim gnojem i śmieciem pospolitym jak ty. Jak tam twój nocny kolega, z którym spotykasz się wieczorami.

Gość xyz aa
BLE BLE, to był żart :) Trochę mi nie wyszedł.... :D Chodziło o tą dziewczynę z topiku, w którym pytałam przed chwilą, czy jeat aż tak brzydka, jak się jej wydaje :)

BSA, nie ujawniam naszej korespondencji co chyba widać. Odsyłam do Twoich innych wypowiedzi na forum. Więc się opanuj, skoro nie pisałeś na forum nic czego się wstydzisz i co sprawiło by, że autorka by się do Ciebie zraziła. A każdy głupek wie, że te wszystkie nicki były Twoje.

piszcie do autorki, bo pewnie nie jest brzydka a jedynie sfrustrowana. Odpuszczam wam ja prawiczki, bo ja mam wyższe cele w życiu niż kobiety.

Krwawa Wilczyca-Gówno cię obchodzi moja osoba, skoro mnie chcesz na siłę oczernić, to jesteś suką i zwykłem chamskim gnojem i taka prawda o tobie. Bać się nie musisz, nie będę ujawniać tego co mi napisałaś na maila, twoich fotek też nie wstawię, nie jestem takim skurwielem jak ty.

Krwawa Wilczyca-mimo wszystko, znajac twoją psychikę, to trafisz w życiu na skurwiela, bo łatwo cię podejść. Mam nadzieję że jak ten skurwiel będzie cię bił i gnębił i będzie ci naprawdę źle w życiu, to będziesz widzieć mój uśmieszek w twoją stronę...

XXXD Co Ty bierzesz? Chcesz teraz wmówić komuś, ze jestem tak głupia i wysłałam Ci fotki?:D I zwierzyłam się z sekretów? Spoko, jak Tobie ktokolwiek uwierzy to będzie świadczyło o nim:) A ja tutaj nie napisałam o Tobie nic złego. Skoro oczerniam Cię wg Ciebie radząc zapoznać się z Twoimi wypowiedziami to naprawdę, bez komentarza🖐️

Krwawa Wilczyca-Dobrze wiesz że składałem ci przysięgę Aryjską i nie mogę nic z tego cośmy pisali ujawnić. Ale nie o to mi chodzi, że nie umieliśmy się dogadać, w porządku, nie dogadaliśmy się i tyle. Wkurza mnie to, że starasz się mnie oczernić przed innymi i odizolować mnie. Większej suki do ciebie, to trudno spotkać, naprawdę jestem w szoku że taką suką się okazałaś, wszytko wyszło w jednym twoim poście. On mówi tak naprawdę o tobie wszystko, Musze przemyśleć co z tym dalej zrobić.

Nieboszczyk z Montparnasse-Umiał byś ją obronić? Stanął byś naprzeciwko mnie? Miał być tyle odwagi?

Też nie ujawniłam nic. Wiesz doskonale dlaczego chciałam by ktoś poznał Twoje wcześniejsze wypowiedzi na forum. Znasz moje poglądy, a ja znam Twoje. Jeśli to jest powód by mi grozić i wyzywać od najgorszych to naprawdę współczuję. W odwrotnej sytuacji nie miałabym do Ciebie żadnych pretensji, że postępujesz jak uważasz za słuszne bo nikomu tym krzywdy nie zrobiłbyś. Zawsze w końcu wychodzi na jaw czy coś jest słuszne czy nie.

Gość Zuzanna Amelia & 21
BW! - nieboszczyk ma ponad 190 cm