Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trdyyt

jestem brzydka i szukam brzydkiego , piszcie

Polecane posty

Jestem w idealnym miejscu o idealnym czasie :).

BW! Nieboszczyk z Montparnasse-Umiał byś ją obronić? Stanął byś naprzeciwko mnie? Miał być tyle odwagi? A kim ty jesteś że bym nie stanął... krowa która dużo szczeka mało mleka daje, zwykła ciota z ciebie która potrafi się tylko wymądrzać w internecie.

Nieboszczyk z Montparnasse-Umiał byś wyskoczyć na takiego faceta: http://www.voila.pl/068/6v28m/?1 193 cm, 115 kg , szkolenie wojskowe a także ugrupowań prawicowych. Stoczonych wiele walk. To jak, wyskoczysz na solo w realu?

Gość nieboszczyk nie jest pedałem
zboczeńcu BSA 🖐️

krwawa wilczyca-jak byś się czuła, jak byś gadała z facetem, a jakiś gość napisał by, że jesteś puszczalska i lubisz ten sport do tego dajesz za kasę. ' Jestem ciekaw jak być takiego faceta odebrała. Odpowiedź szczerze..

Nieboszczyk z Montparnasse-Zmiazdżył bym cię jedną ręką cwelu, Na chodniku to przechodzisz na drugą stronę na mój widok, a w necie wielce cwaniaka udajesz.

No napisałeś to. Że na noc przyjmuję kogoś czy coś. Że jestem śmieciem, suką. Ale pare maili to nie jest jakaś znajomość bym poczuła się urażona. Na forum myślisz mało osób chce mnie obrazić? Napisano tutaj o mnie wszystko co się da. I nikt nie daje dowodów, tylko pozwala by jad płynął. A mogę się przyznać do jednej rzeczy, ze ostatnio faktycznie masę czasu korzystam z komputera, jednak zalicze co mam zaliczyć i znowu będę rzadziej. I nie uważam bym wobec Ciebie postapiła w taki sposób.

Gość ło matko aryjska
co za mastodont.............. umięśniony aż po mózg po to żyje, by się tłuc

Gość ło matko aryjska
ja przechodzę na drugą stronę na widok takiego czegoś bo taki kark zajmuje cały chodnik

Nieboszczyk z Montparnasse-Naprawdę myślisz że jesteś anonimowy w necie?

Ej, ja lubię Shrecka, więc proszę nie używać Shreka jako porównania negatywnego :O

BW! mając do czynienia z takim neandertalczykiem jak Ty to dokładnie... myślę że jestem anonimowy. Poza tym nie słyszałeś dziecko chyba o Torze. :) Więc sobie mnie namierzaj... powodzenia życzę. Jak już Ci się uda to wpadnij na piwo ;)

rokkk-Nie widzisz że ich wściekłość bierze. Oni wygladają jak by uciekli z Oświęcimia albo jak by uciekli z hodowli tuczników, więc muszą dowalić. Poodobnie jak ładniej dziewczynie. Ps, gdzie masz swoja fotę, bo ładna dziewczyna z ciebie.

Nieboszczyk z Montparnasse-To nie moja działka, ja mam inne zdania.

miało być "zadania"

A wiesz BW! że Ariowie pochodzą od murzynów? Nie wiem czy chodziłeś do szkoły, ale w podstawówce już uczą że ludzie wywędrowali z Afryki. Więc chcąc, nie chcąc wszyscy pochodzimy od murzynów... Ariowie też. I zdajesz sobie sprawę że twoja praprapraprapraprapraprapraprapraprapraprapraprapraprapraprapraprapraprapraprapraprapraprapraprapraprapraprapraprapraprapraprapraprapraprapraprapraprapraprapraprapraprapraprapraprapraprapraprapraprapraprapraprapraprapraprapraprapraprapraprapraprapraprapraprapraprapraprapraprapraprapraprapraprapraprapraprapraprapraprababka uprawiała seks z murzynem? :O A ty jesteś daaalekim krewnym murzyna zapierdzielającego w Alabamie na plantacji bawełny? :D Bleeee uprawiała seks z murzynem... nie brzydzi cię to? Mnie by to brzydziło :D

Bzdury opowiadasz, oczytaj na temat antropologii, badania naukowe dawno obaliły mit, jakby rdzenny człowiek europy miał coś wspólnego z gatunkiem zamieszkującym Afrykę. Najnowesze badania DNA pokazały że jesteśmy osobnym gatunkiem, my jesteśmy potomkami Neandertalczyka, a murzyni nawet trochę tych genów nie posiadają. Więc nie mamy z Afryką nic wspólnego.

Nieboszczyk z Montparnasse-A wiesz co mój dziadek z takimi robił? Służył w Wermachcie, to chyba mówić ci nie muszę. To tacy jak twoja rodzina buty mu czyściła.

P.S. Nie mam zamiaru cię edukować BW ale... "Neandertalczyk prawdopodobnie ewoluował z Homo heidelbergensis lub formy z nim blisko spokrewnionej w środkowym plejstocenie." "Homo heidelbergensis gatunek znany także jako Protanthropus heidelbergensis, człowiek heidelberski, człowiek ze Swanscombe lub człowiek z Boxgrove. Forma pośrednia pomiędzy Homo erectus a Homo neanderthalensis. Najwcześniej pojawił się 600 tys. lat temu w Afryce. Na obszarze Europy pojawił się 500 tys. lat temu i wyginął 250 tys. lat temu." Jesteś potomkiem murzynów :D

Nieboszczyk z Montparnasse-masz błędne informacje, ponieważ to są stare badania, gdzie nie znano dobrze badań DNA. Najnowsze badanie antropologiczne używają badań metodą DNA i dlatego sa nowe rewelacje, oraz obalanie starych mitów, jakoby murzyn był człowiekiem.

Nieboszczyk z Montparnasse-Niemiec dał jej czekoladę a nastepnie poużywał sobie na twojej prababci :d:D

Może i masz rację... słyszałem że w tym Wehrmachcie to sami pedofile byli... a czytałem w necie że wg najnowszych badań to wszyscy pedofile byli kiedyś gejami. P.S. Myślę że mój wujek oficer Armii Czerwonej bardziej sobie poużywał jak szedł na Niemcy :)