Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mlnk

RECEPTA NA TABLETKI ANTYKONCEPCYJNE WROCŁAW -POMOCY

Polecane posty

Gość mlnk

Cześć Zwracam się do Was z prośbą o radę. Mieszkam aktualnie we Wrocławiu, jednak nie jestem tu zameldowana ani zapisana do żadnego lekarza. Właśnie kończy mi się opakowanie tabletek antykoncepcyjnych Yaz i pojawił się problem. Nie mam teraz możliwości pojechania do swojego "stałego" lekarza po receptę, a wolałabym także uniknąć badania u nowego ginekologa oraz płacenia za wizytę np 100 zł. Potrzebuję tylko recepty. Dodam, że tabletki te przyjmuje już od roku (były mi przypisane po uprzednich badaniach), więc nie jest to kwestia przypisania tabletek na ślepo, tylko kontynuacji ich przyjmowania. W związku z tym mam pytanie, czy jest możliwość iść do jakiegoś ginekologa, który za jakąś mniejszą opłatę wypisze mi tylko receptę? Znacie i polecacie jakiegoś? Dodam, że zależy mi na czasie. Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam

Witam, tez mam ten problem ;/ Czy udało Ci się uzyskać jakieś info? Interesuje mnie Daylette lub Yaz (mają ten sam skład)

Gość gdddrrrere
Nie dostaniesz bo to grzech!

Gość majtki w ogonki
recepte na anty moze wypisac tez internista

Gość majtki w ogonki
jaki grzech?

Gość gdddrrrere
Jak przejmiemy władzę to zakażemy wszelkiej antykoncepcji!

Gość może zadzwoń
do swojego lekarza i poproś o recepty a ktoś z rodziny czy znajomy mógłby je odebrać i Ci wysłać? Ja tak robiłam kiedy mieszkałam poza domem. Z wypisaniem było ciężko, trzeba zakładać kartę i jednak poddać się badaniu. Niekoniecznie od razu płacić, możesz znaleźć gabinet na nfz, ale tak zupełnie tylko receptę to nie wiem, czy Ci się uda. Chyba, że masz jakąś znajomą położną, która Ci pomoże, albo w aptece ktoś się zgodzi jednorazowo sprzedać bez recepty jak przedstawisz sytuację.