Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Iza2012

Cilest

Polecane posty

Witam, mam pytanie (bardzo ważne). Wziełam 21 już tabletke Cilest. Ogólnie nie wiem czy to jest normalne, chciałabym się dowiedzieć, ale mam dość częste plamienia gęste o ciemnym kolorze.. nie wiem czy to jest normalne.. proszę niech ktoś mi odpowie... :(

Najpierw napisz jeszcze raz swoje pytanie w sposób zrozumiały, bo to co napisałaś to jest jakiś bełkot. 😴

nie wiem, czy mam to przeliterować? co w tym jest nie zrozumiałe? jej. jak już pisałam, wziełam już 21 tabletkę cilest. Moje pytanie: Czy jest normalne, że codziennie mam gęste o ciemnym kolorze plamienia?

Liczebniki porządkowe pisze się z kropką. 😴 Jakbyś przeczytała ulotkę to wiedziałabyś, że to normalne. Chyba, że Tobie też bez ulotki dają? :classic_cool:

Gość vfgjk
plamienia mogą trwać przez 3 blistry....jesli dłużej, to raczej będziesz musiała zmienic tabletki...

też biorę takie tabletki.. z poczatku tez tak miałam a teraz mam już regularne miesiączki..

Kobietki, zacznijcie czytać ulotki, te tematy są ciągle wałkowane, a każdy zachwuje się jakby czytać go nie nauczyli.

Gość bialobiale
Witam , ja mam pytanie dotyczace tabletek anykoncepcyjnych.... jesli zrobilam juz przerwe na okres ale jednak zdecydowalam sie przeluzyc tabletkami czas w ktorym go nie mam i jutro powinnam okres dostac a dzis wzielam tabletke z nowego opakowania, to czy jednak dostane okres czy dopiero po skonczeniu drugiego opakowania i nie powinnam sie martwic? z gory dziekuje za odpowiedzi