Iza2012 0 Napisano Maj 21, 2012 Witam, mam pytanie (bardzo ważne). Wziełam 21 już tabletke Cilest. Ogólnie nie wiem czy to jest normalne, chciałabym się dowiedzieć, ale mam dość częste plamienia gęste o ciemnym kolorze.. nie wiem czy to jest normalne.. proszę niech ktoś mi odpowie... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Maj 21, 2012 Najpierw napisz jeszcze raz swoje pytanie w sposób zrozumiały, bo to co napisałaś to jest jakiś bełkot. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iza2012 0 Napisano Maj 21, 2012 nie wiem, czy mam to przeliterować? co w tym jest nie zrozumiałe? jej. jak już pisałam, wziełam już 21 tabletkę cilest. Moje pytanie: Czy jest normalne, że codziennie mam gęste o ciemnym kolorze plamienia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Maj 21, 2012 Liczebniki porządkowe pisze się z kropką. Jakbyś przeczytała ulotkę to wiedziałabyś, że to normalne. Chyba, że Tobie też bez ulotki dają? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iza2012 0 Napisano Maj 21, 2012 To kiedyś przejdzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vfgjk Napisano Maj 21, 2012 plamienia mogą trwać przez 3 blistry....jesli dłużej, to raczej będziesz musiała zmienic tabletki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nevtelen 0 Napisano Maj 21, 2012 też biorę takie tabletki.. z poczatku tez tak miałam a teraz mam już regularne miesiączki.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patrycjat 0 Napisano Maj 21, 2012 Kobietki, zacznijcie czytać ulotki, te tematy są ciągle wałkowane, a każdy zachwuje się jakby czytać go nie nauczyli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bialobiale Napisano Maj 21, 2012 Witam , ja mam pytanie dotyczace tabletek anykoncepcyjnych.... jesli zrobilam juz przerwe na okres ale jednak zdecydowalam sie przeluzyc tabletkami czas w ktorym go nie mam i jutro powinnam okres dostac a dzis wzielam tabletke z nowego opakowania, to czy jednak dostane okres czy dopiero po skonczeniu drugiego opakowania i nie powinnam sie martwic? z gory dziekuje za odpowiedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach