Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowaaa00

wchodzcie! ;)) przeszkadzają wam rozstepy ?

Polecane posty

Gość nowaaa00

Był tutaj juz taki topik, ale nie było zbytnio odpowiedzi a zainteresował mnie ten temat ;) poniewaz wielu mezczyzn po np. ciązy swojej wybranki ja zmienia. wiec przeszkadzają wam u dziewczyn rozstepy tak bardzo jak nam sie to wydaje? zwracacie na to jakaś szczególną uwage nawet jak dziewczyna jest szczupła? czytałam tutaj wiele postów i wiele dziewczyn wlasnie nie chce sie związywac z powodu swojego ciała, poniewaz boja sie odrzucenia. PISZCIE :D

Gość Ricardo Izecson
Nie.

Gość hahaha buhahaha
ale z ciebie idiotka :O to chyba jasne, że jak sobie znajdziesz palanta i złapiesz go na dziecko, byle tylko jakieś portki sobie zaklepać, to rzuci cię prędzej czy później, czy to z powodu kilku kresek na ciele, czy dlatego, że zetniesz włosy, czy wypadnie ci ząb NORMALNYM LUDZIOM kurwa takie pierdoły nie przeszkadzają i nie skłaniają ich do zrywania związku, czy skoków w bok, pojęłaś??!! więc przy wybieraniu partnera myśl głową, a nie cipą, i wszystko będzie dobrze

TAK ! TAK ! TAK !...w ostatnio miesiącu ciąży znacznie przytułąm i zaczęły mi sie pojawiać rozstępy....mam je na pośladkach,piersiach,brzuchu i udach...wstydze sie ich...nie zakładam juz mini-bo niby jak ? piersi staram sie tez ni uzewnętrzniać...

Gość nowaaa00
ale tu nie chodzi o mnie tylko pytam sie ogólnie wiec nie wiem po co sie unosisz.. nie mam ani dziecka, ani rozstepów. Ale za to mam chłopaka, który mnie kocha wiec spokojnie.. Widze ze niektórych ponosza emocje :)

Gość nowaaa00
84brunetka - > współczuje, ale tak jak pisałam. Własnie po ciązach kobiety wstydzą sie swojego ciała. Zwlaszcza gdy zbliża sie lato i czas na krótkie ubrania. Ale mysle ze jesli ma sie meza który kocha i zdawał sobie sprawe z takich rzeczy po ciązy to jakos podtrzymuje na duchu ;))

Gość vgddskjnf
a ja nie mam dzieci i dobrze mi z tym ;) przynajmniej mam idealne ciało ;)

Gość nowaaa00
dodam jeszcze tylko ze nie wiem po co te wasze wredne teksty. NIe macie sie na kim wyżyć to wypisujecie takie rzeczy na forach internetowych ? przeciez napisałam normalnego topika wiec nie wiem po co sie unosicie. Ludzie! :):):)

Gość nie przeszkadzają
mają swój urok, bo są takie kobiece