Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak sie zapytam powaznie

do MESKICH DZIEWIC, tzw. PRAWICZKOW, dlaczego nie pojedziecie w lipcu albo

Polecane posty

Gość tak sie zapytam powaznie

sierpniu nad morze nasze polskie i nie poderwiecie jakiejs dziewcyzny? wakacje to czas rozrywki, o wakacyjny romans latwo, dziewczyny same tam czesto szukaja podrywu i przelotnego seksu lipiec, wakacje, pelen luz, skape ciala, lekka muzyka, pelno wokol imprez, pelno mlodych ludzi chcacych sie wyszalec nie mowiac juz o nastrojowych spacerach we dwoje przy zachodzie slonca tuz przy morzu..

Gość ;0))))))))))):
Przy takich jak Ty nie pomaga nawet wódka.

Gość oczywiście prawiczek
To mi przypomina jak mi matka mówiła, "a dlaczego się nie bawisz z dziećmi w piaskownicy", "idźże do kolegów na podwórko" a ja jakoś nigdy nie potrafiłem tego. Podobnie jest z imprezami, nie nadaje się do tego, mnie coś takiego nie bawi. Napsułbym sobie tylko krwi patrząc na tych wszystkich ludzi którzy się dobrze bawią. Mam zbyt zwichrowaną psychikę ażeby to wcielić w życie z optymizmem.

Wolę Czechy, tam laski nago się opalają a w Polsce nie. W biały dzień ludzie seks uprawiają a w Polsce nie.

Gość Payne
Nie lubię imprez i alkoholu. Poza tym nie musze jezdzic nad morze bo mieszkam tam

Wolę Czechy, tam laski nago się opalają a w Polsce nie. koło Unieście opalają się nago..

Gość tghtrhytryh
taa, moze od razu niech na Ibize pojada :D

ja zwykle dzicz i prymitywizm zero uczuc tylko pobudki niskich lotów tylko po to zeby podbudowac swoja niska wartosc i swoje mniemanie o sobie