Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mijamijaa

Co ubieracie w taką pogodę swoim jedno -dwumiesięcznym dzidzią ?

Polecane posty

Gość mijamijaa

?

Gość erythru
dzidziOM jak juz przyglupia mamusiu

Gość ja rowniez
jestem tym zaintresowna wiec up :) a jak ktos ma sie czepiac pisowni, gramatyki, stylistyki, kolokacji i innych to niech da sobie spokoj z odpowiedziami bo to juz nudne jest kazdy robii bledy a takie fora sa od szybkich rozmow a nie nauki jezyka

Gość dzidziom a nie dzidzią
a AnitaAnitaAnita co miała na myśli, bo po albańsku napisała? Błędy błędami,ale jak te mamuśki potem mają te dzieci uczyć jak one takie przytępawe.

Gość LadyZgagaa
dzidzią? ku r czlowieku, oki, szybko piszesz, ale to sie ma w glowie, nie ma znaczenia czy piszesz szybko czy wolno, masz to wpojone i jesli robisz błędy to znaczy ze nie wiesz jak wyglada pisownia danego slowa, czyli mówiąc w języku kafe jesteś tępą strzałą :-)) Wracając do trematu - takie bobasy ubierasz na upał w body, przykrywasz pieluszka i jest gites.

Gość roses.....
Anita,dzidziom tępa palo jest poprawnie!!!!!

Gość LadyZgagaa
poprawnie, ale w ogole co to za slowo. dzidzia. boshe ludzie...

Gość nic nie rozumiem znowu
mamusia od 7 boleści nie wie jak "dzidzie" ubierac jestem w szoku..wielkim ...być matka to wyzwanie ale ty autorko nie dasz rady..

Gość i co wkladacie jak juz
ubierac można choinkę

Gość oddaj dzidzie
komus rozsadnemu :O Ty sie nie nadajesz do opieki nad dzieckiem. Kup sobie lalke - bobaska i bedziesz miala frajde a krzywdy przynajmniej nikomu nie zrobisz. Mamuska, co nie wie jak "dzidzie" :O ubrac :O Ludzie! Nie wazne, ze to pierwsze dziecko. Kiedys kobiety tez dzieci rodzily, intenetu nie bylo i kretynskiej kafe nie bylo i dawaly rade. A teraz ..... Tfu!

Gość vbcxxxx
ja pitole jecy tu wszyscy są głupio mądrzy, kafeteria jest po to żeby zadawać pytania nawet te banalne

Gość franiabinia

Gość mijamijaa
Ludzie ,czy ja zadałam pytanie ' co ubrać " a jednak nie !!! Najpierw do porządku przeczytaj a potem wypowiadaj się, aha i nie miałam na myśli swoją dzidzię tylko dzidzię koleżanki,jedynie co chciałam porównać co zakładają inni takim dzidzią,opiekuję się jej córeczką i przynosi do mnie ubrane to dziecko dosyć grubo,tak mi się wydaje jak na te upały,ma body dł.rękaw,koszulkę dł.rękaw i bluzę, do tego spodenki ,czapeczka i kaptur z bluzy,chciałam jej coś powiedzieć ale co ja będę sie wypowiadać na ten temat ,przecież to ona jest matką . Dzidzią i dzidziom jest poprawnie .

Gość ghuhuhuh
ja pierdziele! poprawnie i owszem, ale zależy w jakim kontekscie!!! ty uzylas niepoprawnej pisowni!!!!

Gość puniaa
hej dzisiaj widziałam takiego maluszka ubranego w grube rajstopy spodnie i koszule :( żal mi go było bo napewno jemu też gorąco było połozna mi mówiła żeby ubierać tak jak sami sie ubieramy, można przykryć pieluszką tetrowa, ale nie grubymi kocami

Gość AnnaBarbara31
Z małą dzidzią ale takim dzidziom! tępa szmato bez szkoły :O

Gość mijamijaa
AnnaBarbara31 swoje szmaciarstwo chcesz przypisać mnie ? szmato !!!

Gość oby ci dziecko zabrano
bo już pewnie tępotę ma w genach, a jak jeszcze literek nie będziesz w stanie go nauczyć, to masakra

Gość mijamijaa
Powiedz mojej koleżance żeby nie zostawiała swojej córeczki pod moją opieką ,bo pewnie literek jej nie nauczę hahaha ,same nie jesteście lepsze.Kużwa co za matki,oby wam dzieci pozabierali ,bo pewnie głupote i prostactwo mają w genach i nauczycie je tylko klnąć i ludzi obrażać

Gość gość
ZAKŁADACIE i DZIDZIOM tępaku!!!

Gość gość
temat jest sprzed dwóch lat, tępaku :classic_cool: 🖐️