Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiedyś facet był facetem

Bo kiedys facet byl facetem...umiał poderwać kobietę

Polecane posty

Gość kiedyś facet był facetem

Bo kiedyś facet był facetem. Czul się jak lew na swoim terenie i nagle media zaczęły krzyczeć: równouprawnienie i zaczęły propagować styl pewnej siebie kobiety. I właśnie przez to większość facetów przestała być tym super pewnym samcem. Wycofali się. Kobiety zaczęły przejmować inicjatywę tej silniejszej strony. Sam jako facet czuję się niepotrzebny, bo współczesne kobiety są samowystarczalne w każdej dziedzinie życia. Nie dają okazji mężczyźnie się wykazać, a wystarczy dać ten cholerny słoik do otworzenia by facet poczuł się bohaterem we własnym domu. Do tego powiedzieć kilka ważnych słów od czasu do czasu. Ale współczesna kobieta wyzwie tego faceta od nieudaczników, który coraz bardziej zamyka się w sobie i jak taki facet ma nabrać pewności siebie i poderwać jakąkolwiek kobietę ? W Polsce jest mnóstwo samotnych facetów i jeszcze więcej kobiet które oczekują kolesia który będzie jeździł luksusowym autem i zarabiał z 5k na miesiąc. Jakby kobiety potrzebowały naprawdę miłości to by się biły o każdego faceta, a nie o jego pozycję społeczną, dom, samochód itd.

Gość autorze, autorze
facet ma być 'silny' swoja siłą, a nie dzięki słabościom kobiety bo wtedy co to niby za atrakcja? :O

Gość hehehehehehehe
faceci stali sie pizdowaci, stoja mrugaja oczkami i czekaja ze moze babeczka podejdzie i łaskawie dadza sie wtedy poderwac.dupy wołowe z was panowie sie zrobiły

w sumie o co faceci mają dbać i jak podrywać jak teraz są te grubaski pełne chuci które wepchną sie każdemu w ramiona jak buty z przeceny :O gdyby kobiety były księzniczkami to by sie faceci starali :classic_cool:

Gość Elnis
dzisiaj faceci są zaradni i nie potrzebują czekać na przesoloną zupę i na mamrotanie żony, że wszystko jest źle i nie po jej myśli, zamiast mamrotania to facet woli pójść na mamrota albo gdy ma ochotę to zaliczy prostytutkę, zapłaci i ma związek w zadzie

Gość werqaqt
Pani Czkawka - z ciebie to taka ksiezniczka jak z koziej dupy trąba. I tak nie ma rownouprawnienia. Bo kobiety nieraz ciezej zapiep..aja od mezczyzn a placa im mniej. A faceci dzisiaj to takie cipki. Uciekaja od odpowiedzialnosci,dla dziecka wlasnego czasu nigdy nie maja i pieniedzy. Kiedy ktos z was kupil swojej kobiecie kwiatka bez okazji? Kiedy powiedzieliscie jej ze ugotowala dobry obiad? Kobiety nic tylko musza prac wasze brudne skarpety,szorowac zasrany przez was kibel bo wy palcem nie ruszycie, wyciagac wlosy lonowe z wanny, szorowac podlogi,skakac nad wami i co jeszcze? Zle wam? Widze po moim bracie i kuzynach jacy dzisiejsi faceci sa. Dorosle chlopy,a zeby zabrac gdzies swoja dziewczyne to wyciagaja lapy po pieniadze do rodzicow z postawa roszczeniowa. Potrafia matke zjechac jak im sniadanka nie zrobila albo nie wyprala ich brudow. Co wy byscie bez nas zrobili??? No co?

przynajmniej ja nie siedze na forum cały dzień płacząc "znowu mnie olał" :wybrał kolegów itp :D

Gość Elnis
werqaqt patologi w te sprawy nie mieszaj, w normalnych związkach wiele kobiet jest noszonych wprost na rękach a i tak dają odczuć, że jest źle, bo wiele kobiet ma to w genach aby narzekać na facetów i choćby nawet facet złoto przynosił do domu to i tak kobieta się nudzi i szuka wrażeń, wraca nad ranem chuuj wie skąd i nie wiadomo z jakim kloszardem się bzykała

Gość tgtgg
role się zmieniają podobno gen męski jest słabszy i wymrze szybciej; potwierdza to twoją teorię o zamianie miejsc płci

Gość przecież On jest trenerem
uwielbiam takie spory:D

Gość je 6juj63bi6n
nie jestesmy winne twoim kompleksom badz supermenem, prosze bardzo brakuje takich jeszcze tradyscjonalista + supermen ohohoh! orzel sokol heros :)

Gość Elnis
werqaqt mogę nie wiedzieć jak się rosół gotuje ale do prania mam pralkę, do zmywania mam zmywarkę , do sprzątania mam odkurzacz , z robót domowych potrafię wszystko , więc na cholerę jasną mnie jest potrzebna 'marudząca kobieta' , która marudzi i wszystko jej źle , wolę zapłacić i spędzić noc z prostytutką i nikt do nikogo nie ma pretensji a jeżeli już ma być żona to niech będzie do tańca i różańca , Ona dla mnie i ja dla Niej, ale większość kobiet ma teraz tylko wymagania, więc niech poszukają takich, którzy ich wymagania spełnią , moralne , egzystencjalne, materialne a same od siebie nie dają NIC , tylko czekają na frajera , nie mam ochoty być frajerem opluwanym przez kobietę bez powodu

Gość men man menski
teraz muszę chodzić do burdelu:(

no co jest laski nie odpowiecie?!:D

atakować!!!!:P

Gość je 6juj63bi6n
Elnis bardzo glupie podejscie, skrajny pesymizm i przewidywanie najgorszego, TCHORZOSTWO wreszcie

Gość sadfersas
jak jesteście takie samowystarczalne to same się podrywajcie :D

Gość Elnis
jakie tchórzostwo, tchórzostwem to jest samobója sobie strzelić bez powodu a ja żyję pełnią życia i mam wiele do zrobienia, plan na najbliższe 20 lat :) natomiast uważam, że gdzieś się pogubiły kobiety, czegoś chcą ale same nie wiedzą co chcą , chcą być podrywane a gdy jest podrywana to narobi krzyku i hałasu na pół osiedla i krzykiem wzywa straż miejską , woła jest jest gwałcona , obserwatorzy się zlatują , kolejni absztyfikanci boją się podejść na kilometr do kobiety , w końcu ta kobieta wypisuje tu na forum, że jest sama i żaden jej nie chce i pracy też nie ma , ponieważ się czuje słaba i do pracy się nie nadaje a tak wogóle to ostatnio żre tylko czipsy zamiast obiadu aby utyć 15 kg i nie chce aby jakikolwiek facet się zbliżał ale jeżeli już jakiś facet zrobi dziecko takiej kobiecie to musi słone alimenty płacić bo matka dziecka ma ogromne potrzeby takie są dzisiejsze kobiety :(

Gość hahahhaiiiihehehehehe
.....ale sie usmiałem, kobiety samowystarczalne, same wpychaja sie do łozka a pierdola glupoty na forum :D. Naprawde to wiekszosc facetow nie szanuje kobiet, bo nie ma za co, byłem mały miałem o nich inne zdanie, takie wybłyszczone. Niestety dorosłe życie odsłania prawdziwe karty. Po co kobieta, ktorą miało pół okolicy? Kobiety narzekaja, ze swinie itp. ale niech spojrza na siebieco wyprawiaja i czego ucza same facetow...

Gość Elnis
tak naprawdę to dzisiaj facet od kobiety nie potrzebuje NIC oprócz seksu, sam sobie śniadanie upichci , jakąś jajecznicę na maśle z cebulą i kiełbasą i jeszcze kobiecie zaproponuje, że gorące bułeczki przyniósł z piekarni a kobieta wściekła popatrzy i powie ' sam sobie zjedz, to trzeba mieć podroby aby smażoną cebulę zjeść i ciepłe bułki, daj mnie spać, do godz. 7 mam jeszcze pół godziny spania i spadaj facet na drzewo' , więc facet spada po śniadaniu do pracy , a co po godz. siódmej robi kobieta ? jak wiadomo na dzień dobry jest kawa a potem zimny jogurt z lodówki z owocami , czesanie i malowanie, wypindrzenie , golenie się maszynką faceta no kto wytrzyma z taką kobietą ? niech się same podrywają , niech sobie razem jedzą te jogurty na śniadanie, nawet niech się całują pod prysznicem, mam to w duupie, nie wchodzę w takie relacje , nawet niech się wychowują i razem zaciążą , mam to w zadzie ! :(

Gość dddddfff
dokładnie znam masę porządnych chłopaków,a niestety nie mogę powiedzieć tego o kobietach