Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hiszpanin

Dobry wieczór późnym wieczorem :)

Polecane posty

Awantura w domu :( między rodzicami :( Powiem że ja już nienawidzę całej tej swojej rodziny.... to są chyba moi najwięksi wrogowie. Rodzice i dziadkowie, wujkowie i ich żony, ciotka i jej facet z którym się rozwodzi oraz kuzyni... banda sk**wysynów po prostu.

i co takiego oni Ci zrobili, że ich tak nienawidzisz? Czyżbyś przechodził buntowniczy wiek? :)

Zdziwiłabyś się co to są za ludzie Babka - awanturnica pijacka Dziadek - pijak Wujek,jego żona i ich córka - głupie gnoje, wywyższające się nad innymi, pijaki na stanowiskach Wujke, jego żona,ich syn i ich córka, też gnoje, pijaki, którzy chcą upokorzyć człowieka. Ciotka, alkoholiczka, jej chłop kopnął ją w dupe i chce zabrać ich dwie małe córki, ale też ich nienawidzę bo ciotka okradła moją matke, wzieła cały spadek po moich dziadkach a moja matka nic z tego nie dostała. W tej rodzinie dochodzi ciagle do bijatyk, awantur, wyzwisk typu kurwa, chuj, skurwysyn, szmata, śmieć, lub teksty wy się z psami piperzycie, itp. Kiedyś moja matka pokłóciła się ze swoją siostrą, matką i ojcem a oni poszli po mojego ojca by wziął moją matke z jej własnego domu. I co? ojciec ją tam kopał, dusił w jej rodzinnym domu przy jej rodzinie.... a ja o mało zawału nie dostałem..... matka skakała tam wyzywała, itp. Np. moja babka kłóciła się kiedyś z matka a babka do mnie żebym matce wpierdolił to spytałem się babki chcesz w pysk, a ciotka wyrzuciła mnie z mojego domu który należy się mojej matce. Mam 22 lata.

Gość Mikmajk
Idź na dziwki!