KaalipsOo 0 Napisano Maj 21, 2012 Witajcie. Postanowiłam założyć swój własny wątek ;) Bardzo przydało by mi się wsparcie i dobre rady bardziej doświadczonych koleżanek. 23 czerwca czeka mnie wesele mojej ukochanej siostry i do tego jestem świadkową. Chciała bym wyglądać dobrze ;) Wiem że zostało mało czasu ale to wszystko przez moją miłość do słodyczy :D I tak sobie wykombinowałam że jak założę wątek to zacznę dięte to ograniczę jedzenie i zacznę ćwiczyć (taki rodzaj motywacji i będzie głupio jak zawale) :D Tylko ktoś kto walczy w zbędnymi kg mnie zrozumie i pomoże ;) Podzielcie się ze mną proszę swoimi doświadczeniami i radami.. Ponieważ to moja pierwsza dieta ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaalipsOo 0 Napisano Maj 22, 2012 I cisza ... ;) Nikt nie chce wspomóc radami i opiniami na temat dietki ? ;) Proszę o jakieś rady, czego unikać ? Jak najlepiej ćwiczyć ? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnissia 0 Napisano Maj 23, 2012 A myślisz o jakiejś konkretnej diecie? Co do ćwiczeń, to polecam stronę www.namaksie.pl bardzo fajne filmiki z ćwiczeniami mają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaalipsOo 0 Napisano Maj 23, 2012 Na razie nie stosuje żadnej konkretnej diety... Staram się ograniczyć jedzenie (a zwłaszcza słodycze ) i zmienić jadłospis ale czytałam coś o diecie amerykańskiej czy jakoś tak i całkiem nieźle ona wygląda ;) Dziękuje za stronkę z ćwiczeniami ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaalipsOo 0 Napisano Maj 24, 2012 A więc chwale się :D Przestałam wcinać taką dużą ilość słodyczy i już jest 66,8 kg :D Trochę plewienia w ogródku trochę jazdy na rowerze ;D i oby tak dalej ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach