Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dc bfgnfgtnehnhn

Problem z mieszkaniem

Polecane posty

Gość dc bfgnfgtnehnhn

mamy z mezem mieszkanie 2 pokoje z kuchnią od jesieni mamy zamiar przeprowadzic sie do domku a mieszkanie wynajac pierwotnie mielismy wynajac je bratu męza ale nie zrobimy tego z roznych wzgledów niedawno wyszła propozycja wynajecia tego mieszkania chłopakowi mojej kuzynki ale kuzynka ma 16 lat a ten chłopak 20 nie moja sprawa ale ja wiem jak w tym wieku to wyglada, za rok sie jej odwidzi i co? bede sie meczyła z jej bylym? nie wiemjak jej powiedziec ze nie bardzo mi sie to usmiecha

Gość Palomaaa
Rada jest jedna - nie wynajmuj nikomu z rodziny i znajomych. Jak nie będą płacić albo coś zniszczą, to głupio Ci będzie cokolwiek im powiedzieć, bo rodzinie trzeba przecież pomagać

Gość lips90
zgadzam sie z palomaa

Gość iufowu
nigdy nie wynajmuj rodzinie!!!!! to najwiekszy błąd życia!!!!! daj ogłoszenie gdzies w gazecie albo idz do agencji nieruchomosci tam na pewno cos sie znajdzie!!!

Gość mikka.33
paloma ma 100% racji wynajmij komuś z "zewnątrz"

Gość analiza liza
nigdy w zyciu nie wynajełabym swojego mieszkania takim gówniarzom i to jeszcze z rodziny nonsens

Gość 000ooooo....
z rodziną różnie to bywa... lepiej obcemu i spisz umowę

Gość dc bfgnfgtnehnhn
umowa to napewno takim gowniarzom to rodzice beda płacic bo ten chłopak to na studia tu

Gość lorra baeta
ibęda ci impraezy robić w mieszkaniu, palis papierosy wiadomo że zaprosi jakis kumpli na pewno sobie cos wypija

nic dobrego z tego nie bedize , bo jestem ciekawa czy rodzice tego chłopaka wiedza jak to ma z dziewczyną mieszkać ?i to jeszcze taka smarkulą ? a oc na to rodzice tej dziewczyny ? pomijam fakt ,ze najlepiej wynająć obcym i to jeszcze z podwójną kaucją .

Gość dc bfgnfgtnehnhn
no nie ma z nia mieszkac, bez przesady ale ona na bank bedzie tam czesto przebywac, nie moja sprawa obcemu wynajme tez beda imprezy

dlatego ja nigdy nie wynajmuje mlodym a jeśli już to z dzieckiem . Mam specjalną umowę z adresem do wyprowadzki i już .