Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość No nie mam

Jako dziecko...

Polecane posty

Gość No nie mam

Może nie byłam za piękna, natomiast, wszyscy się mną zachwycali ,bo byłam ponoć bardzo słodka, mam bardzo 'dziecięce' rysy twarzy, w wieku 15 , 14 lat koledzy się ze mnie śmiali że wyglądam jak dziecko, mimo tego nie narzekałam na powodzenie u chłopaków wtedy. Dzisiaj jestem prawie pełnoletnia, rysy twarzy się trochę wyostrzyły, mam szczupłą twarz. Niestety często mam takie na pół zamknięte oczy, lekko opuchnięte górne powieki przez co wyglądam jak przymuł, co mam z tym zrobić? Zauważyłam też że mam ostatnio mniejsze powodzenie, trudno mi nawiazać kontakt z rówieśnikami

Gość ania 34
Bez zdjęcia ciężko pomóc 🖐️

Gość lips90
smaruj powieki maścią z arniki

Gość No nie mam
A gdzie mogę kupić tą maść? I czy ona na prawdę pomaga? A może to już taka moja ,uroda'..

Gość co za poyebance
zbadaj tarczyce dziecko bo jak masz jakies problemy z tym to powieki puchna.

Gość No nie mam
A jak długo trzeba czekać na takie badania i czy dostane skierowanie od lekarza rodzinnego? Też podejrzewam tą tarczyce, często boli mnie głowa i jestem taka ,spowolniona ' ,tragedia... I to już tak mam od ponad roku, czuje sie jak kosmitka, w szkole to cały czas mi sie chce spać...

Gość co za poyebance
Kochana nie mieszkam w PL to nie wiem jak tam jest ze skierowaniami. ale jak mowisz ze jestes senna i powolna to moze byc tarczyca. Nie wiem spytaj sie mamy moze jak pojsc na takie badania albo ktos tu podpowie.

Gość to może być alergia
opuchnięte powieki mogą być także objawem alergii, choroby nerek, problemami z krążeniem, chore zatoki