Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jksldmckbxshrhfiuww4539wud

chce odstawić tabletki, ale ...

Polecane posty

zaczęłam brać w lutym 2011 bo lekarz stwierdził ze mam podejrzenie pcos, zrobilam badania na 3 hormomy i okazało sie ze w normie ale lekarz powiedzial, ze trodno stwierdzic co mi tak naprawde dolega i zeby uspic jajniki skoro poki co nie staram sie o dziecko tylko ze przez to 1,5 roku moj związek zawisł na włosku !! czuje sie potwoernie, mam depresje, nerwice i czort wie co jeszcze, zostały mi 3 tabletki brać czy juz robic przerwe i czekac na poprawe? po jakims czasie zaobserwuje poprawe?

Przez półtora roku nie wpadłaś na to, żeby zmienić tabletki na inne? :D

wpadłam na to wyobraź sobie, ale nie ma poprawy a jest nawet gorzej

Odstawić możesz w dowolnym momencie, pamiętając, że chroniona jesteś tylko do ostatniej tabletki, nie później. I poszukaj dobrego lekarza.

dzieki, strasznie kreci mi sie dzis w glowie, w ogole ostatnio mam takie stany ze leze i jestem do niczego nie zdatna, cisnienie takie jak u nieboszczyka, mam mroczki przed oczami itd ... ostatnio mam to czesciej, a ataki nerwicowe, lekowe i depresyjne to juz na porzadku dziennym, placz i szkochanie ciagle mi źle !!! moj chlopak juz sie zastanawia czy chce ze mna byc ... masakra