Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

harder bejbi harder

problemy z fb, wejdzcie prosze, pomozcie... :/

Polecane posty

od wczoraj nie moge nic zrobic na fb, ani odczytac wiadomosci, ani na nia odpisac, czat nie dziala, nie moge dawac "lubie to" ani komentowac, ani zaczekac, ani usuwac wlasnych postow, ani rozwinac i zobaczyc wszystkich komentarzy w poscie.. co jest grane? jaka moze byc tego przyczyna? mozliwe ze mi po prostu wszystkie funkcje zablokowali bez powiadamiania mnie o tym?

i nie moge tez usunac powiadomien, caly czas mi je wyswietla. a jezeli chodzi o wiadomosci to widze je ale jak chce wejsc odczytac calosc to sie laduje, laduje... i nic :O

A poza fb wszystkie inne strony Ci chodzą bez zarzutu?

no tak.. troche wolno ale to wina internetu, jednak mysle ze akurat to nie ma nic wspolnego z fb, bo chociaz mialo by sie cos ladowac nie wiadomo ile to by sie zaladowalo a z fb sprawa wyglada tak jak powyzej :(

Gość sprobuj wejsc z innego kompute
ra ( kolezanka,kafe net)

sprobowala bym ale nie mam wlasnie od kogo bardzo w tej chwili :( i brak zaufanych znajomych zeby dac im haslo :O nawet zdjec mi nie otwiera, a tak wszystko wyglada normalnie, nie mam pojecia co jest grane :(

albo cos z fb,albo z twoim laczem internetowym( za wolne),zadzwon do operatora od ktorego masz net i zapytaj czy nie maja jakichs problemow

watpie ze to jakies blokady,zreszta z jakiej racji by ci je mieli zakladac? szybciej bym sie sklaniaala ze u ciebie cos z netem nie halo

Gość jezeli inne strony laduja
sie ok to -cos z fb

nie wiem sama, moze to wlasnie net, bo bardzo wolno chodzi, moze fb... w sumie nie mieli mi za co blokady wlaczac a nawet jesli to z tego co wiem informuja uzytkownikow o tym. dzieki za rady w kazdym razie, moze sporoboje potem wejsc z innego kompa. :(

Gość stawiam na internet
dzwon do operatora i reklamuj 🖐️,jakbys miala blokade to w ogole bys nie wlazla i by ci sie komunikat wyswietlal

Gość bulbulbul
internet/firewall/program antywirusowy, a może ta java na której opiera się fb, jak zadzwonisz to powinni Ci pomoc to ustalić