Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Alexis22

Depresja

Polecane posty

Witam! Jestem mloda kobieta bowiem mam dopiero 22 lata. Od kilku lat popadam w coraz wiekszy dol psychiczny... Kiedy juz probuje 'wziasc sie w garsc' zdaza sie kolejna katastrofa (nie jakies glupie oblanie egzaminu ale poronienie, powazny wypadek itd). Nie radze sobie z tym! Przez to stracilam przyjaciol i czuje ze trace meza... Nie mam do kogo sie zwrocic a na psychoterapie nie mam sily! Przy zyciu trzyma mnie czteroletnia corka i tez nie wiem jak dlugo bo juz czasem mysle ze lepiej jej byloby beze mnie. Pomozcie i poradzcie cos prosze!

idz do lekarza i sie zacznij leczyc:) dobry psychiatra przepisze odpowiednie leki i bedzie dobrze:)

Chodzi wlasnie o to ze nie mam na to wystarczajaco sily by zwierzac sie komus o moich problemach :( Tutaj jest latwiej bo robie to anonimowo a u lekarza?

Gość efefef
19lat i dziecko gratuluję dojrzałości emocjonalnej

Nie przyszlam tutaj dyskutowac o mojej corce to po pierwsze! a po drugie to ze zaszlam w ciaze w wieku 17 lat ( dla tych co liczyc nie umieja) nie znaczy ze corki nie kocham. chyba ze ktos uwaza ze powinnambyla wtedy usunac to najwyrazniej nie ja mam tu problem!

Jest tutaj ktos kto moze mi pomoc chociazby z doswiadczenia? Czy z tego da sie wyjsc? Jesli tak to w jaki sposob?