Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

2+3:)))

Bóle brzucha w 17tyg złe samopoczucie odruch wymiotny....

Polecane posty

od kilku dni mam napady odruchów wymiotnych i nie wiem z czym to może być związane... dodam że mdłości już mi przeszły miesiąc temu i to jest zupełnie co innego bo nie mdli mnie tylko jak mówię to nagle zaczyna mi się cofać... tak jak wczoraj byliśmy na spacerze i juz przed domem mnie dopadło i to tak że zaleglam zupełnie bez sił i zaczął boleć nie brzuch ale raczej na zasadzie ściskania po bokach... rano było ok powiesiłam pranie poszłam do sklepu i znowu to samo tylko słabiej... wizytę mam w czwartek myślicie czy próbować przełozyć czy poobserwować??? i mam jeszcze jeden problem bo nie mam karty czipowej bo mnie okradli i myślicie czy jakby cos sie działo przyjmą mnie do szpitala???

Gość Zielona oliwka ;)
nie przy obiedzie!

Gość Katarinka koko
A ty znowu w ciazy :D

tak właśnie wygląda pomoc tutejszych mam które piszą byle co byle napisać i błysnąć intelektem.... przeszkadza ci że będę miała trzecie dziecko??? to masz problem bo mi nie przeszkadza

i nie znowu tylko jakbys nie wiedziała ciąża trwa 9 mc i odkąd tutaj weszłam jestem cały czas w tej samej...

Gość ToIJa
Ja bym chyba pojechala szybciej do lekarza

Gość Katarinka koko
i kazde z innym

Gość fffggg
zadzwoń do swojego gina i powiedz mu co się dzieje...on doradzi ci co zrobić...

tak katarinka każde z innym i dla twojej informacji zrobię sobie jeszcze 10 oczywiście też każde z innym żebyś miała ubaw

Gość LUIZA ELIZA
Kolejna mamuśka która myśli że my jestesmy ginekologami LITOŚCI

Gość Katarinka koko
Dziekuje za tylu chrześniaków :D

wiecie to jest straszne, po co wchodzicie na to forum ? Zeby szydzić z innych? 2+3 ja na twoim miejscu nie czekalabym do czwartu, zadzwon do ginek ( na pweno masz do niego kom) i opisz problemmm. ...

oj tam, to dzieci autorko idź do lekarza, niech Cię zbada wcześniej i będziesz wiedziała czy wsio ok, czy nie

2+3 a jak tam poszła nauka z cycem? Malec robi postępy?

no właśnie usiłuje zdobyć jego nr bo siadł mi tel a nr nie był zapisany na karcie:/ i nie oczekuję rady na miarę lekarza... a ciekawa jestem na jakiej zasadzie udzielacie info na temat karmienia niemowląt??? wszystkie jesteście dietetyczkami bądź pediatrami??? wątpię...

szło nieźle... w nocy jakoś sam zrezygnował w dzień 2-3 razy i wszystko wzięło w cholerę bo dopadła go jakaś grypa żołądkowa i nic nie chciał jeść ani pić więc nie zostało mi nic innego jak dać mu znowu cyca:( ale już jest dobrze bo wczoraj już coś tam zjadł normalnego tylko że mnie teraz wzięło i nie mam siły się z nim szarpać:( ale jak tylko poczuję sie lepiej to działamy od nowa:) ale i tak nie dostaje juz za każdym razem:)

2+ 3 ... tak trzymaj ....zadzwoń do lekarza .. zapytałam a cyca, bo pamiętam cię jak pisałaś o tym... i co udało się?

musialam na chwilke odejsć... więc zdrówka wam życzę..

Gość Laurka 1221
JEJU jak tak można to masz 2 pasożyty które cię objadają

przełożyłam co prawda dopiero na 20:40 ale przynajmniej będę spokojna oby tylko mnie do szpitala nie wysłali bo mały przeszedłby ekspresowe i przymusowe odzwyczajanie i nie wiem jak mąż dałby radę bo to taki plaster że aż mi skóra cierpnie:(

laurka może twoje dzieci to pasozyty ale moim do pasożytów daleko:) lizaa dzięki za ciepłe słowo:) to znaczy że są tu jeszcze normalne i zyczliwe osoby:)