Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mmalaykaa

Czy to może być ciąza?

Polecane posty

Gość Mmalaykaa

Witam. Wraz z narzeczonym staramy się o dziecko. Ostatnią @ miałam 24.03.2012 ... mamy już 22.05.2012 a okresu wciąż nie ma i nawet na to się nie zapowiada... robiłam już testy domowe dokładnie 23.04 , 28.04, 8.05 i 11.05 wszystkie wyniki byłe negatywne. dodam również,że częściej korzystam z toalety niż zwykle... mam większy apetyt... nie wiem co o tym myśleć do lekarza jestem zarejestrowana dopiero na 31.05. Pomóżcie....

Gość lips90
wydaje mi sie ze jestes w ciazy albo masz inne problemy hormonalne,moze chora tarczyca

Gość nius
zrób beta hcg to wyjasni kwestie ciąży.

może zrób jeszcze badania z krwi beta? jak jesteś to te już powinny to wykryć albo rzeczywiście masz problemy hormonalne i jeśli nawet nie jesteś w ciąży to zbadaj to sobie bo to też może mieć wpływ na przyszłą ciążę:)

Gość Mmalaykaa
no zawsze miałam regularnie miesiączkę... i jak zaczęliśmy starania o dzidzie na początku kwietnia i cały czas próbowaliśmy i teraz brak @. bardzo bym chciała,żeby to była ciąża. niektóre kobiety tak maja,że bardzo późno ją można wykryć.

Gość infinia
mysle ze jesteś,zrób jeszcze 1 test

Gość Mmalaykaa
chyba dziś zrobię test jak narzeczony wróci z pracy. bo do lekarza dopiero 31.05 to jeszcze dużo czasu.... :(

Gość Mmalaykaa
dodam,że moja temp. rano wychodzi powyżej 37... dziś np. 37,3 ...