Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dzielna z mielna

czym zawiązać folie do pieczenia mięsą?

Polecane posty

kupiłąm taką specjalna folię w której się piecze mięso, super jest, mięso zawsze wychodzi soczyste, do tej folii producent dodał specjalne druciki do zawiązywania końców tej folii aby utrzymać wilgoć. folię mam, a druciki się skończyły. czym zawiązać tą folię?? nitka mi się spali, supłą też nie da się zawiązać- próbowałam. macie jakieś pomysły?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość najlepiejj
gumką recepturką zwiaz

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
ja zawsze wiaze sznurkiem albo nitka i nie spalila mi sie jeszcze

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kromka chleba ze smalcem...
Nitka, ale bawelniana. Ja do pieczenia mies uzywam gesiarki, czesto robie caly obiad w jednym garnku, wrzucam ziemniaki warzywa na to mieso i do piekarnika na jakies 150 stopni, i tak sie piecze jakies 3 godziny.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Pamela Andersen
ostatnio w leroyu kupiłam sznurek spożywczy. Bawełniany albo lniany, nie pamiętam już. Żeby było śmiesznie, naszukałam sie sznurka jak głupia na ogrodniczym, ale nie znalazlam. Pytam pana z obsługi, a on że sznurki na metalowym koło śrubek :) I owszem, był szeroki wybór sznurków różnej grubości, lniane, bawełniane, poliestrowe, jakie chcesz. No i ten spożywczy między innymi.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×