Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mamaPatrycja

miesiaczka po porodzie , regularna?

Polecane posty

Gość miszkowata
U mnie okres pojawił się równo 2 miesiące po porodzie. Mam regularnie, teraz jest drugi cykl po porodzie.

no u mnie tez tylko ze ja jeszcze karmiliam piersia.. juz nie karmie.. a ile trwal u cb okres? u mnie pierwszy 5 dni.. ale nie byl tak obfity jak teraz.. teraz juz 3 dzien leci i duzoo sie leje... u cb tez tak bylo?

Gość miszkowata
Chyba też 5 dni, czyli standard, a krwawienie w pierwszych dniach mocniejsze niż przed ciążą.

Gość miszkowata
Heh, nie miałam.

Gość taki lajf
No ja zaczęłam miesiączkować pół roku po porodzie, ale regulowało mi się przez rok - straszne bóle miałam przez kilka miesięcy, wstać z łóżka nie mogłam i lało się jak z kranu :o No i faktycznie po roku dopiero powiedzmy, że wróciło wszystko do normy, chociaż miałam miesiączki dłuższe i obfitsze, niż przed ciążą :( A niby po ciąży jest odwrotnie :o Zobaczymy, co będzie po drugiej...

Gość taki lajf
Przed porodem - 3 dni krwawienia, potem plamienie jeszcze 3-4 dni. Po porodzie - najpierw 7 dni krwawienia mocnego plus ból że o ja pier.... :o po kilku miesiącach 5 dni krwawienia i ze 2-3 plamienia. I tak do kolejnej ciąży. Ogólnie czuję się oszukana przez wszystkie matki, ciotki i babcie, które mówiły, że potem jest lżej ;)

Gość agiew
Ja mam strasznie nieregularne miesiączki. Mam nadzieję, że to się zmieni bo jest to bardzo uciążliwe. Kupiłam sobie mikroskop owulacyjny by przynajmniej wiedzieć kiedy mam dni płodne.