Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnabardzo:)

czemu on sie tak zachowuje

Polecane posty

hej! nie mam pojecia o co chodzi mojemu koledze... zmienilam uczelnie i jestem b. rzadko w miescie w ktorym wczesniej mieszkalam... i jak wyjezdzalam kolega powiedzial ze mnie naopewno odwiedzi..nie odwiedzil poki co.. jak przyjechalam ostatnio w odwiedizny to napisalam do niego zeby sie spotkac, nie odpisal.. teraz napisalam ze przyjezdzam, nie do niego tylko na fb, napisal sam ze sie musimy spotkac.. napisalam ze bede na weekend caly, nic sie nie odzywal, w koncu ja zadzwonilam, nie odebral, nie oddzwonil.. to na cholere pisal zebysmy sie spotkali? o co mu chodzi?

nmiby to tylko kolega,ale wiecie.. i sama nie wiem jak mam sie zachowac! czy powiedziec co o tym mysle, niech sie jakos wytlumaczy, czy olac..

Gość maya2207
olej jakby chciał to by się odezwał, a szansa że ma właśnie trepanację czaszki i nie jest w stanie jest taka jak na kumulację w totka

to na cholere w ogole sie odzywa!!!! zreszta mi zalezy na nim tez jak na koledze, chcialabym sie spptkac, pogadac, to ze licze ze cos z tego bedzie to jedno, a dwa ze chce utrzymavc znajomosc, normlna znajomosc...

Gość maya2207
to że ktoś się do ciebie odzywa i wyraża chęć utrzymywania kontaktów nie jest tożsame z faktem że będzie miał dla ciebie czas za każdym razem gdy ty go będziesz miała

Gość etewhwjh
A może on nie chce tej "normalnej znajomości jako kolega".

ale nie rozumiem tego, ze mi nie odopisuje, nie odbiera, nie oddzwania, a sam czasami pisze... skoro pisze, to moglby tez odpisywac!! czy to nie jest pokrecone?

nie rozumiem, ze on nie chce nornmalnej znajomosci? a jaką chce? cos wiecej? czy w ogole nie chce? i na jakiej podstawie tak mowuisz?

Gość fiszkifiszkiego
Widocznie nie chce a odezwał się z nudów.

czyli co u chlopaka tekst musimy sie spotkac, wcale nie oznacza ze chce sie spotkac?

Gość fiszkifiszkiego
Może chciał cie wystawić?

ale po co? generalnie myslalam ze jestesmy dobrymi znajomymi wiec nie rozumiem mozesz jaśniej?

czy wszyscy tak mysla?

Gość maya2207
skoro pisze, to moglby tez odpisywac!! czy to nie jest pokrecone? nie.. to jest bardzo proste generalnie ma cię w dupie, ale jak już nie ma nic ciekawszego do roboty to coś do ciebie napisze :D odzew zwrotny go nie interesuje - ergo jesteś plasterkiem na jakies odciski :D

Gość Kewfeufejufejgfegfej
Ma cie w dupie ;)