Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mis_me

3G Security - ktoś kożystał?

Polecane posty

Gość mis_me

Hej! Mam z mężem problemy finansowe. Nasz kredyt hipoteczny wymyka się spod kontroli. Oddłużanie, to śmieszne pieniądze bo od 300-600 zł. Ale chcemy wiedzieć, kto nam najlepiej pomoże. Z góry dzięki!

Gość lotka11
Też szukałam opinii w internecie, ale najlepiej do nich zadzwonić i sama się przekonasz, czy warto. Ja skorzystałam, bo sama nie ogarnę z tymi bankami, a i cenę dali w sumie bardzo niską (329zł). Czas pokażę, czy się opłacało!

Gość auro
Opnie o 3G security mam dobrą. Na trzy kredyty dwa udało się zmniejszyć o połowę, ostatni jeszcze starają się uratować, ale jestem dobrej myśli. Bardzo pomocna firma. I niedroga:)

Gość królycza
100% satysfakcji. Polecam 3G Security

Gość ksiv
nigdy nie polecam firm na forach, ale 3G Security mi uratowąło tyłek. Miałem wypowiedziane umowy, a teraz spłacam spokojnie i nie straszy mnie nikt komornikiem. Odetchnałem dlatego polecam 3G Security!

Gość diobolo
zaryzykowałem. przysłali kuriera z umową, zapłaciłem i teraz kontaktują się z bankiem w moim imieniu. Juz prawie wszystko załatwione. Cieszę sie, że na nich trafiłem.

Gość manieczkaa
Potwierdzam, 3g Security działa bardzo dobrze! Ja miałam ciężko, dopiero oni mi pomogli, jak inni nie dawlai szans na wyście z kłopotów. Pozdrawiam Pana Maćka, on mi życie uratował

Gość była kotka74
dobry temat..... nawet nie wiedzialam , ze takie cos istnieje ... THX .. zawsze sie przydac moze ....nigdy nie wiemy co nas w zyciu spotka .........autorko powodzenia zycze :-)

Gość nie da sie spokojnie strawic
jak autorka pisze ,jestes analfabetka czy co? korzystac pisz przez rz

Gość makafaeria
rozwalili ładnie temat! poukładali mi kredyty rewelacyjnie - polecam ich i później nawet po oddłużaniu Ci pomogą w sprawach kredytowych! są nieźli

Gość maria_a
O jezu ludzie! jakby nie oni, to bym przepadła! Już mnie dobijały te ciągłe telefony, zastraszanie, windykacja, raty odsetki. Zapłaciłam im 329 zł za spokój i bezpieczeństwo!!! Wahałam się, bo mi się to dużo wydawało, ale teraz wiem, że nawet 1000 bym za to zapłaciła, a nawet więcej. Jak trwoga to do 3G;)

Gość vivien_the _rocca
maria masz rację. u mnie było, to samo. Myślałam, że już do końca życia będę cię męczyć z kredytami. Wzięłam 40 000, a mam do spłaty około 80 000!! jak się bierze kredyty to trzeba spłącac, ale czasem tak się w życiu popieprzy, że nie ma jak z tego wyjść. warto poradzić się w takiej chwili specjalisty. mi pomogli jakoś z tego powoli wychodzić

Gość a świstak siedzi i zawija
w sreberka :)

Gość antek mariner
bik mi wyczyścili, to się cieszę. straszyli, że 3 miesiące może potrwać, a w półtorej miałem czyste wpisy i kredyt wziąłem, żeby dobudować garaż. sam pisałem do bik i nic.

Gość gompeczka
po pierwsze, to korzystał pisz przez RZ. a po drugie, to nic się nie martwcie, bo jak pomogą wam tak ja mi i mężowi, to będzie wszystko dobrze. Powiem Ci, że miałam problemy finansowe i nie bardzo wiedziałam co zrobić. zadzwoniłam sobie do tego 3G i mi powiedzieli na co mogę liczyć. wszystko się jakoś poukładało, a mieliśmy już kruka i casus i windykację wbku. fajnie, że są takie firmy bo czasy ciężkie. a żyć za coś trzeba. bo buźka i głowa do góry!

Gość mortimer
potwierdzam. szybko, tanio, skutecznie - 3g security pomaga

Gość zadłużony
Witam wszystkich! Czy ktoś ma zmniejszone raty w bph, wbk, skoku stefczyka i santanderze? mam problem i proszę o odpowiedź czy 3g security pomagało wam w takich bankach?

Gość jareihri
mi przywrócili wypowiedziane karty w wbk i obniżyli ratę o połowę w getinie. a był duży po na 30 000 prawie kredyt. wiec Twoje też powinni obniżyć.

Gość moho_makun
Mi powiedzieli, że w skoku może być kłopot bo mam za duży okres kredytowania i wiek, ale się udało z 900 zł do 750. Niewiele, ale drugi też mi zmniejszyli z 1100 do 790 i już parę stów więcej w miesiącu mam.

Gość zzzaaagubiona
Witam Forumowiczów! Widzę, że 3G Security ma dobre opinie, a moja sprawa jest na prawdę ciężka. Mam kredyty na ponad 100 000 zł w tym karty kredytowe i kredyt samochodowy. Zarabiam około 3000 zł i mój mąż też pracuje, ale jest nam ciężko. Odsetki rosną, a wydatki się piętrzą. Wakacje, jakoś trzeba dzieciakom czas zagospodarować, a za chwile rok szkolny. Czy proszę o informacje czy ktoś w podobnej sytuacji wyszedł obronną ręką?

Gość gocha_i_waldek
Ja jestem zadowolona z ich usług, więc Tobie też polecam. Miałam ponad 200 000 zł kredytów z partnerem. Co mnie zaskoczyło, to że mi powiedzieli, że będzie bardzo ciężko przy takim zadłużeniu i nie są w stanie obiecać efektu. No ale się udało w 3 miesiące jakoś nam finanse poukładać. Są szczerzy i skuteczni - polecam Ci ich.

Gość bernardnowy
Ja jestem zadowolony z 3g security - polecam. sprawnie i tanio

Gość lola66
Witam czy naprawdę mam wierzyć i ich skuteczność

Gość emigrancik_galancik
słuchajcie! mam 43 lata i wpakowałem się w kredyty z żoną. wszystko było ok aż tu nagle koniec zleceń i kasa się ucięła - musiałem uciekać do niemiec pracoać, ale żona w kraju zajmuje się wszystkim. w sumie zgłosiła się do tego całego 3g i może nie ma cudów, bo trochę sie ruszyło trochę nie, ale najważniejsze, że spłacamy hipoteczny, bo nam chcieli dom zabrać. pewnie do końca życia będziemy spłacać, ale jakoś spłacamy.

Gość podścianą_jestem
a miałeś już termin licytacji czy nie? ja mam już wypowiedzenie i komornik chce mi wycenić dom! myślisz, że mi pomogą??

Gość emigrancik_galancik
Chyba nie miałem terminu, sami nie wiem, ale były niecałe 3 raty kredytu niespłacone. Tak przez pół roku płaciliśmy ile mogliśmy. Nie wiem czy Ci pomogą przy licytacji zadzwoń, to Ci powiedzą. powodzenia!!

Gość marianna_novakka
jestem oddłużona i dobrze mi z tym - dzięki 3g sama bym się za to nie wzięła nigdy i komornik by mnie pożarł.

Gość boss
Odradzam zero kontaktu, nabijanie klienta w butelke...nie odbieraja telefonów, tak jak by firma znikneła....oszuści

Gość 3GS - Dyrektor - K. Ignaczak
Witam! Pragnę poinformować wszystkich Klientów, że nie zatrudniamy i nie zatrudnialiśmy od początku działalności żadnej kobiety. Ponadto kontakt z naszą firmą odbywa się za pośrednictwem platformy kontakt24, o której wszyscy nasi Klienci są informowani po podpisaniu umowy i wiedzą, jak szybko uzyskać informacje o postępach w prowadzonych przez nas sprawach. Zapraszamy do współpracy wszystkich, którzy chcą pozbyć się problemów z kredytami i oddłużyć w odpowiedzialnym oraz bezpiecznym przedsiębiorstwie, które klientów i konkurencje traktuje fair.

Gość lola.g
szczerze odradzam tą firmę. zwykli naciągacze bazujący na ludzkiej biedzie.do momentu wpłaty im pieniędzy, współpraca wydawała się obiecująca,lecz juz po kilku tygodniach martwej ciszy z ich strony kiedy próbowałam sie z nimi skontaktowac i dowiedzieć jak wygląda moja sprawa, zdałam sobie sprawę ze trafiłam na zwykłych naciągaczy!!! brak kontaktu pod jakimkolwiek numerem telefonu, na adres mailowy pod którym rzekomo obsługują klientów wysłałam zapytania dotyczące mojej sprawy, lecz jak można było sie spodziewać, pozostały bez odpowiedzi!!! szkoda tylko czasu i pieniedzy na nich. Lepiej samemu próbować dogadać się z bankiem a nie liczyć na naciągaczy. i tyle na temat!