Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odchudzającasię000

CZY DA SIĘ SCHUDNĄĆ W 2 TYGODNIE?

Polecane posty

Gość odchudzającasię000

Do wszystkich kobiet i facetów pytanie. Czy jeżeli uparłabym się tak bardzo to dałabym radę schudnąć 5 kg w 2 tygodnie?

Gość huigtu
albo feta albo stret....przedzej 5 kg w miesiac

Gość idolka 123f
O tak. 5 kg to spokojnie. Ja schudłam na kopenhaskiej 9 kg w 13 dni. Bez sportu bo byłam za słaba na to. Zrobiłąm sobie wolne od pracy.

Gość odchudzającasię000
Chodzi o to, że gdy odchudzałam się za pierwszym razem 4 lata temu to bardzo waga mi zleciała i w pierwszych tygodniach bardzo schudłam, tyle że się okropnie ograniczałam. Obiad tylko jadłam. Później gdy chciałam się odchudzać to już nie z takimi efektami. No i teraz pytanie: czy dałabym radę idąc taką metodą?

Gość odchudzającasię000
idolka 123f kochana mogłabyś przybliżyć mi co jadłaś?

Gość hmm*hmm*
jak sie odchudzasz a pozniej wracasz do swojej wagi to za kazdym razem coraz ciezej jest schudnac. Jedzac jeden posilek dziennie spowalnia sie metabolizm powinno sie jesc 3 male. Normalnie zeby nie bylo efektu jojo to powinno sie chudnac kg na tydzien.

Gość odchudzającasię000
Tak wiem, doskonale tylko, że sytuacja nagła mnie zmusza, o której wcześniej nie miałam pojęcia. Gdybym nawet chudła to musiałabym się pilnować. Tylko czy będę w stanie, w końcu to nie moja pierwsza dieta.