Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i co z tym fantem zrobic ?

Fochy dziewczyny

Polecane posty

Witam, z moja dziewczyna jesteśmy juz prawie rok i jesk na prawdę super uklada sie nam, planujemy razem zamieszkać. Jest tylko jeden problem. Ona się często focha o byle co potrafi się obrazic nawet na kilka dni (w ekstremalnych przypadkach) Rozmowa pomaga na troche a potem znowu od nowa :o Kocham ją i ona mnie też i jestem tgo pewny, ale co zrobić żeby już się tak nie fochała ? Inie piszcie że "prawdziwy facet by ją dawno rzucił" bo to chore - jak sie kocha to sie tłumaczy, czeka itd. prosze o pomoc i rady

Gość fsdqd
POROZMAWIAJ Z NIA ZE te fochy tylko psuja was zwiazek. co ona chce nimi osiagnac? postawic na swoim?? bez sensu. ile ona ma lat 15?

Gość gdghth
ile masz lat ?:D

ona 21 ja 25 Ja oczekuje poważnego związku, ona podobno też . Ona jest na prawdę super ! Tylko te fochy :( To mnie boli po prostu czasem aż bo jest przykra wręcz

Gość ja mam niestety
przecież napisałeś że masz super zwiazek z tymi jej fochami a na serio: fochy to stan umysłu, tego się nei zmieni, jesli laska jest nauczona że stosując focha może facetem dowolnie manipulować to jej tego nie oduczysz no chyba że ty zaczniesz robić fochy i będziesz czekał aż to ona Cię przeprosi manipulacja działa tylko wtedy gdy silniejsza strona potrafi wymóc coś na słabszej ona fochuje bo wie że ty będziesz reagował na jej fochy odpowiednim zachowaniem, gdybyś przestał reagować odebrałbyś jej broń z ręki

Wiesz ja ostatnio powiedziałem "ok tak nie będziemy rozmawiać pa" no i powiem że to przyniosło efekt bo po kilku godzinach sama przeprosila

Ona jest na prawdę kochana :) Jakby nie było tych fochów to była by IDEALNA mówie wam !

Gość ja mam niestety
no i widzisz ona ma nad tobą taką przewagę jaką sam jej dajesz pozwalasz sobą manipulować to masz fochy fochy trzeba ukrucić i tyle, laska się nauczy że nie tędy droga zresztą laski które, stosują tę metodę są dla mnie mało wyrafinowane, to takie złosliwe żmijki-królewny

No cóż taka sobie wybrałem to sie teraz musze meczyć :D ale poważnie, męczy mnie to ale NIE RZUCE JEJ chce z nią być, piszcie ci chcecie :p mam nadzieje ze rozmowami i twardym stanowiskiem do czegos dojde :)