Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Guhnia21

właśnie się dowiedziałam, że dziewczyna,która mnie gnębiła w liceum

Polecane posty

Gość Guhnia21

właśnie się okociła-mieszka z rodzicami,mężem i bachorem w mieszkanku w bloku :) achhh karmah is a bitch :)

Gość dtycyuvbh
i likeee ;)

Gość Guhnia21
teraz się okazuje komu w życiu nie wychodzi :D

Gość bez nicku bo i po co
Ale z Ciebie podły pustak ... żal 😭

Gość szara dama 0
Guhnia, ja to raczej tobie współczuje zawista dziewczyno. Cieszysz sie z czyjegoś nieszczęścia. Nawet wroga. Dlatego tak jest źle na tym świecie. Nie tylko przez gnębicielki, ale przez takie osoby jak ty w takiej samej mierze. Dlatego ciągle jest tyle zła. Niby biedna ofiara, ale z nieszczęścia bliźniego sie cieszy.

Gość Guhnia21
dziękuję, ten "podły pustak" właśnie sobie nieźle radzi w życiu zawodowym i osobistym,podczas gdy GWIAZDA własnie wyciera dupę bachora pod okiem mamusi (szkoda,że nie teściowej) :) ps mamy po 21 lat

Gość Guhnia21
nie muszę chyba wspominać o tym,że jej gach pracuje ale tylko dorywczo :)

Gość prykprykpryk
A ja cie rozumiem, nie zebym sie bardzo cieszyla, ale satysfakcja jest, mialam przyjaciolke w 7 klasie i w 8 odbila mi ja inna dziewczyna i kompletnie nastawila przeciwko mnie, posmiewaly sie ze mnie, bylo mi przykro, ta nowa przyjacilolka byla ladniejsza, madrzejsza, wzorowa uczennica, chlopaki sie w niej podkochiwali, a tez wiem, ze wciaz mieszka z rodzicami z 16letnia corka, w zyciu jej sie nie ulozylo, nie zebym sie cieszyla ale...

Taaa Radź sobie tak cudownie dalej :) Nie mniej jednak pamiętaj, że złe fluidy powracają ze zdwojoną siłą do ich pierwotnego właściciela. A możesz mi napisać co jest złego w macierzyństwie, i w związku z tym podcieraniem pupy dziecku ?

Gość Guhnia21
Oczywiście w macierzynstwie nie ma nic złego,wręcz przeciwnie ALE tylko we właściwym wieku (21 lat to za wcześnie), we właściwych warunkach (2 pokoje w bloku z rodzicami i gachem - :D) i z właściwą osobą. :)

No i ? Będzie miała dziecko które do konca życia będzie ją kochało i będzie dla kogoś ważna. Ty nigdy tego nie poczujesz.

Gość Guhnia21
przecież ona jest za głupia, żeby jakkolwiek tego bachora wychować ;)

Gość agraffff
To pogratulowac:) pewnie jest super szczęśliwa bo ma ku temu powody zazdrośnico:) śmieszą mnie takie dziewczyny jak ty.rodzina to największy skarb..metraż wierz mi jest zupełnie nieistotny.ale ktoś tak ijak ty nigdy tego nie zrozumie:)

Gość szmaciura z ciebie
"bachor" mialas miec na imie idiotko zajebana!

Nawet nie wzięłaś pod uwagę, że ONA być może jest tam szczęśliwa !( tam czyli ... u teściowej, w 2 pokojach i z partnerem życiowym (!) ) przy boku. Być może dla NIEJ właśnie był to czas na macierzyństwo. A tak z innej beczki młode kobiety rodzą zdrowe dzieci :) A jak wiadomo wszystkie dzieci nasze są :D

Gość Milena,22
Guhnia21 masz rację, 21 lat to zdecydowanie za szybko na dziecko ... ja mam 22 lata i nie wyobrażam sobie zakopywać się w pieluchach :O i to na 35 metrach w 5 osob, oszz kurwa... zero życia prywatnego zauwżyłam właśnie, że te dziewczyny co gnębiły w szkole to większosć z nich już pozaciążało :D i snują się z tymi wózkami i tatuażami - błędami z lat młodości, kiedy się chciało pokozaczyć, gdzie te tatuaże totalnie nie pasują do różowego dziecięgo wózka :D przekomiczny widok :D

Gość Milena,22
"wredna blondyna Poza tym jakby nie chciała dziecka to mogła je oddac albo usunac" hahah wierzysz w to? mało która usunie nawet jak bardzo nie chce, no i co by ludzie powiedzieli |:D wpadła i tyle. i mylisz się z tym, że nie trzeba dobrze wychować by kochało, bo właśnie wtedy to dziecko może mieć cie w dupie albo okraść czy coś jak się nie wychowa. życie...