Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anetakatka2112

Okres sam wrócił :)

Polecane posty

Gość Anetakatka2112

Hej.Mam 18 lat.Miesiączkuje od 12 roku życia.Więc to co się stało w zeszłym roku przez własną głupotę było dla mnie tragedią ;/ Kiedy na wakacje zaczęłam się odchudzać,(nawet nie wiem z czego) schudłam z 49 do 41 kg.Byłam przerażona i zanikł mi okres a nawet śluzu prawie nie miałam.Wywoływałam kilkukrotnie i nic.Nie byłam niestety u lekarza.Jakieś 2 tygodnie temu zaczął pojawiać się śluz,coraz częściej aż wkońcu było go bardzo dużo.Wiedziałam że coś się zadziało,ale kiedy wczoraj dostałam okres po roku czasu byłam przeszczęśliwa.Jest go sporo,ale brzuch mnie słabo boli,może nawet wcale :) Teraz ważę z 48 kg bo udało mi się przytyć.Dziewczyny NIE ODCHUDZAJCIE SIĘ!!!! Bo same się unieszczęśliwicie..Naprawdę weźcie to sobie do serca.Szczególnie dziewczyny,które nie mają tnedencji do tycia.

Gość hgfn ghjg
Gratuluję :) Mi też wrócił sam, gdy przytyłam (nie miałam go 10 miesięcy, więc w sumie wcale nie tak długo). Też miałam problem z suchością pochwy (nie mogłam normalnie umyc miejsc intymnych, bo wszystko mnie tam piekło). Wszystko byłoby pięknie, ale niestety mam teraz straszne wysypy pryszczy (w czasie, gdy nie miałam okresu cera wyglądała o niebo lepiej). Namieszałam sobie w hormonach, to mam za swoje :/

Gość grtgrtgt
odchudzać się trzeba z głową...każdy chyba wie ,że zbyt duża utrata wagi prowadzi do zatrzymania mięsiączki, która niekiedy niestety nigdy nie wraca...