Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dooorota

Wyciąganie dziecka z wózka w autobusie

Polecane posty

Gość dooorota

Widziałam taka sytuację - wsiadła 2 nastolatków z dzieckiem w wózku, tatuś chwilę wcześniej skończył palić papieroska. Był tłum, wszystkie miejsca pozajmowane, ta młoda wyciągnęła niemowlaka z wózka i poszła szukac miejsca, żeby usiąść. Tatuś poszedł za nią, wózek został w innej części autobusu. Ktos jej miejsca ustąpił ale uważam, że powinno zostać w wózku, bo bezpieczniej. Poza tym wydaje mi się, że ona to dziecko wykorzystała, aby sobie usiąść, o niego wcale nie dbała. Autobus szybko jedzie, jakby zahamował nie wiadomo, co by się stało, zachowała się nieodpowiedzialnie. A wy jak robicie?

Gość beka jakich mało
:D:D:D:D:D:D:D śmiać mi się chce ze cie tak olały :D zawsze się zbiegają z mądrymi radami, nawet jak temat głupi :D ale temat trochę z dupy chyba wyjątkowo, że żadna mądrości nie wygłasza :D no co, no durna matka, ja bym zostawiła w wózku - to chciałaś usłyszeć? :D ale temat o tym zakładać ? :D:D

Gość no powazny temat
a bilety skasowali? bo wiesz,ze jak nie skasowali to sa nieuczciwi i trzeba ich znalezc bo taki wzorzec przekaza temu biednemu dziecku.a jak to dziewczynka byla to juz w ogole tragedia...:(

Gość Hehehehehe kekekekek ueueueue
Kiedy chciałam sie wybrac z dzieckiem tramwajem dla rozrywki do Centrum to sie dowiedziałam, że dziecko będące we wózku nie potrzebuje biletu, ale jak wyciagne dziecko z wózka i pójde z nim gdzies usiąść to trzeba za taki wózek bez dziecka odbic bilet ;)

Gość no powazny temat
i pali przy dziecku... i biletow nie kasuja ludzi na litosc biora ich trzeba znalezc

Gość zona swego meza
Dziecko jezdzi autobusami za darmo do 4 r.z. nie spotkalam sie z tym, zeby ktos kazal placic bilet za wozek-w sumie moje dziecko jak bylo malenkie, to bylo w wozku, dopiero jak zaczelo chodzic to wyjmowalam z wozka.

Gość jajcarafajansiara
W regulaminie jest napisane,ze albo dziecko ma byc w wozku zapiete,albo wyciagniete z wozka. nie moze siedziec w wozku bez pasow. Wozek i dziecko jada za darmo