Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość llljssss

czy jak podoba wam sięFacet,dajecie mu to odczućPatrzącSięWymownie iUsmiechając?

Polecane posty

Gość llljssss

jak w temacie. powiedzmy ze mam 25 lat i jestem niesmiala. ;( jak wy postepujecie. Bo ja zauwazylam ze jak ktos mi sie podoba naprawde to staram sie to ukryc. Wlasnie nie patrze sie, traktuje go jak innych. Zamiast dac odczuc ze jestem nim zainteresowana.

Gość llljssss
hmm?

Gość llljssss
wiem ze mozna prosto z mostu, ale jak to zrobic tak subtelniej?

Gość llljssss
mozna ale jak ktos jest wstydliwy, obie strony, to to nic nie da. Moze mi cos podpowiesz.

da... mozesz mi wierzyc ze da... czy jest cos czym sie wyroznia? co cie intryguje w jego wygladzie? zachowaniu?? podam ci przyklad... koles mi sie zawsze podobal ale... troche lipa tak podejsc i co?? mial zajebiste buty, z tej samej firmy co moje... krzyknelam mu ze chyba obrabowalismy ten sam sklep :) i udalo sie:)

Gość llljssss
oj to rzeczywiscie. Musialas mu sie podobac. No jestes bardziej odwazna. Ja bym sie chyba na takie cos nie zdobyła. Jestem bardziej skryta i niesmiala.

nie chyba nie zwrocil na mnie wiekszej uwagi wczesniej :) byl mily, mowil czesc, pytal co slychac ale to bylo naturalne... tak z uprzejmosci... nie wiem czy jestem odwazna czy bylam desperatka... sprobuj!!

Gość llljssss
a czy patrzenie i usmiechanie nie wystarcza. powiem szczerze ze jak narazie z tym nawet mam problem

oczywiscie ze mozesz sie tylko usmiechac ale w koncu ile mozna??

Gość Kaktussss
Na mnie patrzy pewna kobieta, pokazując wzrokiem to co ty. Zaczepiałem ją kiedyś ale nic z tego nie wyszło. Sam już nie wiem czego ona chce. Ja się plącze zadając jej pytania na ten temat, i powoli ręce opadają. Może w to się nie angażować

Gość Kaktussss
Wal śmiało. Jeśli będzie chciał to Ci powie. Kiedyś pewna dziewczyna zapytała czy został bym jej chłopakiem, a że ona mi się nie podobała więc jej odmówiłem.

zbierz sie na odwage i wystartuj pierwsza, nic zobowiazujacego, po prostu... luzna gadka!!