Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kcdnkcnm

nie chce miec dzieci bo boje sie biedy i ciezkiej pracy oraz odmawiania sobie ws

Polecane posty

Gość kcdnkcnm

wszystkiego;/ nie chce zyc jak moja matka 4 malych dzieci, praca sprzataczki ojciec umarl bieda, odmawianie sobie wszystkiego, zadnych wakacji itp

Gość kcdnkcnm
up

Gość lolka bolka
masz do tego prawo, to Twoje zycie, ale mozesz byc na stare lata baaardzo samotna... a jak umrzesz to nikt nie zauwazy. Taka prawda, cos za cos.

Gość kafedoopek
to normalne, nie chcesz powielić losu matki ale co , kiedy Ci się uda w życiu? i będzie cię "stać "na dzieci?

Gość wdqewewqeqweqwe
Nie koniecznie coś za cos . mozna byc tez szcześliwym nie majac dzieci . mozna miec męża czy faceta i z nim życ jesli taki jest Twój wybór to nie musisz przeciez ich mieć ;) teraz to zadna chanba

Gość Bieda to jest strasznie
poważny problem,alemoże się okazać najmniejszym problemem związanym dziećmi.Coś co się może okazać straszne w posiadaniu,to to,że ono dorośnie i za bardzo nie będzie wiedziało co z sobą zrobić.To jest bardzo realny scenariusz wypuścić w życie kogoś,kto w wieku 40 lat będzie miał problemy jak gimnazjalista lub gimnazjalistka,będzie debatować w internecie,czemu nie jest playboyem lub ksieżniczką rozchwytywaną.

Gość kafedoopek
@lolkabolka, nie wiem co bym wybrał- życie w nędzy, czy towarzystwo na starość

Gość wdqewewqeqweqwe
Ja niby sie wychowałam z zamoznej rodzinie ,ale byłam jedynaczka i powiem Ci ,ze mam 24 lata , mam faceta ,ale nie wyobrazam sobie mieć jeszcze dzieci. chce jeszcze korzystać z młodości , chce zajmowac sie tylko soba nie dziecmi , chce podrozować i robic wiele innych rzeczy ktorych bym nie mogła jakbym miała małe dziecko

Gość wdqewewqeqweqwe
i nie zazdroszcze koleżankom co urodziły już dziecko ,a takich pare jest one nie moga imprezować jak ja , one nie maja tyle czasu co ja . kiedys chce miec dziecko , ale nie teraz tak przed 30-stka tuz bym chciala

To już może być problem,co ma z sobą zrobić zawodowo właściwie,prawie wszystkie kierunki studiów to ściema,a w fizycznej pracy to się furory nie zrobi,bo jej nie ma aż tak wiele po prostu.To musi być gorsze od raka,wypuścić w życie kto będzie debatować,że kobiety to kurwy to lecą na kasę.

Gość kcdnkcnm
a ja wlasnie nie mam super jakiejs pracy:o ani extra perspetyw:o moze z dziecmi tez bylabym samotna

Gość kcdnkcnm
up

Nie mówię,że wszystkie dzieci to zło,ale z tym produkowaniem potomstwa niech lepiej każdy uważa,bo to się może naprawdę bardzo dziwnie skończyć.

Gość kcdnkcnm
mysle ze moze kiedys ewentualnie jedno dziecko chyba z jednym da sie rade w razie problemow z praca czy cos a 4 to masakra:o wspolczuje mojej matce ale jej losu nie chce powtorzyc chociaz juz dopytuje o wnuki pff

Gość oczywiście,że Marlenko
to zupełnie inaczej niż moja,też miała czwórkę,można powiedzieć,że stara się zniechęcić do robienia wnuków

Gość kcdnkcnm
czemu__?

Gość kcdnkcnm
?

Gość oczywiście,że Marlenko
ma stracha,że na nią mogłaby spaść opieka,poza wie,że to nie są przelewki,po prostu z trudem łatała co się dzieje w domu przez wiele lat,raczej nie życzyłaby nikomu czegoś takiego

Gość niki ki
ja skonczylam wlasnie 29 lat, nie chce miec dzici, moze kiedys jak sie przynajmniej mieszkniania dorobie, ale nie odczowam takiej potrzeby. ale jakbym byla finsaowo ustawiona to chcialbym 2, wiecej nie

Gość kcdnkcnm
no wlasnie :o tez watpie zebym miala wlasne mieszkanie za duze koszta

Gość kcdnkcnm
/

Gość niki ki
no ja mysle za kilka lat kupic mieszaknie, ale potem tzeba remont, urzadzic takie mieszkanie oj gdzie w tym wszytkim jakies dzieci

Gość fsdfds
ale z seksu nie rezygnujesz ?