Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bozenna z kgb

Won z facetami!!

Polecane posty

Gość bozenna z kgb

Ludzilam sie, ze moze znajdzie sie jakis normalny, dorosly facet, na ktorym mozna polegac czy hohoho! zaufac mu. Nie ma, k..wa, nie istnieja takie egzemplarze, albo juz sa zajete. Od dzis pieprze rodzaj meski, bede sobie zyla spokojnie w celibacie i tym samym nie bede sie czula upokorzona, wykorzystana albo olana. Koniec z Facetami w moim zyciu!

Gość NigeryjskaStrażPrzybrzeżna
Won z KGB...

Gość bozenna z kgb
Won z NSP !

? ke ?

A tak...Won z NSP...!!!!!

Gość bozenna z kgb
Jezu.. pomysl

Jezus nie jest od myślenia tylko od sztuczek:P Won z KK!!!!

Gość bozenna z kgb
Nie. Temat jest won z facetami, wiec jesli jestes facetm to won! MAm dosc. nie zycze sobie rozmiawiac z jakimkolwiek.

Gość chce go znalezc i
bozenna masz racje

Gość bozenna z kgb
Wiem, ze mam. Nie mozna na nich polegac, zachowuja sie jak jakies cholerne primadonny, w glebokim powazaniu maja nasze uczucia ba! nawet nie sa w stanie wyobrazic sobie jak my sie czujemy w danej sytuacji. Egoistyczne padalce

Gość bozenna z kgb
Durny jestes, Murzynie. Powaznie.

Gość Uroczy Roman
Jebnij się w łeb. Jeśli Ty wybierasz takich jak opisałaś we wstępie, to nie oznacza, że nie ma już innych.

Przecz z doliną kongo!!! Precz z Romanem!!!

Gość bozenna z kgb
Pokaz mi, gdzie oni sa? Znajdz mi faceta, ktory nie klami, nie kombinuje jak kon pod gore, nie przejmuje sie soba tak bardzo, ze zapomina o kobiecie? Jestem wybredna, nie rzucam sie na szyje kazdemu, ktory pojawi sie na horyzoncie. Ale co z tego, skoro teraz prawdziwy, meski facet to towar deficytowy? I kazdy po jakims czasie okaze sie smutna pizda?

Gość Uroczy Roman
Chuj tam. Ona pewnie ma racje. Gdyby znalazła następnego faceta, to nie różniłby się niczym od poprzednich i znowu napisałaby, że trafiła na jakiegoś skurwyna.

Przecz z CHUJAMI!!!!!!

Gość Uroczy Roman
Co poka ? Są kobiety, które potrafią wybrać facetów, z takim właśnie zestawem cech charakteru, o których Ty tak marzysz. Należy zdać sobie sprawę, że Ty do takich kobiet nie należysz. Zawsze będę to skurwyny. Z dwojga złego to już wybierz ten celibat, niż masz się użerać z jakimiś chujami całe życie.

Gość bozenna z kgb
wybiera takich bo lubi łajdakow Gdybym wybierala lajdakow, to moj topik inny mialby tytul. Wybieram najwyrazniej niezdecydowanych, zakompleksionych egoistow. Bo nie ma z czego wybierac!

Gość bozenna z kgb
znajdz mi kobiete ktora nie miala zbyt duzo penisow w sobie i dobrze sie prowadziła? wtedy pogadamy Co ma piernik do wiatraka? Gdzie ty tu widzisz zaleznosc miedzy iloscia facetow, jaka mialam lub nie, a brakiem towru na rynku?

Gość bozenna z kgb
Są kobiety, które potrafią wybrać facetów, z takim właśnie zestawem cech charakteru, o których Ty tak marzysz No mowie - normalni sa zajeci. Reszta to patafiany bez honoru

Gość Uroczy Roman
Wytłumaczenie jest proste. On nie lubi po kimś, z resztą mało kto lubi. No ale na bezrybiu i rak ryba.

Gość gwiżdże na to
Racja! Są płytcy, egoistyczni i zachłanni. Myślą, że wszystko im i tylko im się należy. A laska ma być super model jak z jurnala i tyle. Zero głębi, empatii i polotu. Faceci to prostacy. I gówno prawda, że są wyjątki.

Gość bozenna z kgb
On nie lubi po kims, ale ona lubi? Wez przestan takie bzdety rzucac. Malo jest zwiazkow, w ktorych partnerzy byliby dla siebie pierwszymi.

Gość bozenna z kgb
Faceci to prostacy O to to to! Myslenie proste, nawet u tych niby zajebiscie inteligentnych: zjesc, przeleciec, spac. Jesli da sie przeleciec - zle,bo puszczalska. Nie da sie - zle, bo cnotka i co z taka robic. Sami nie wiecie, czego chcecie.

Gość Uroczy Roman
Są wyjątki, ale Wy takich nigdy nie spotkacie.

Gość bozenna z kgb
Murzyn, a ty jeden z prawiczkow jestes? Bo wiekszosc facetow jakos nie ma problemu z wlasna przeszloscia seksualna. Uwazaja ja za rzecz naturalna, a wrecz powod do dumy

Gość do autorki tego tematu
eh... chyba masz rację :( ja jestem 'dziewicą' do niedawna nawet się nie całowałam... on wiedział o tym... on był pierwszym, który dotknął moich ust... pozwoliłąm na to, bo się zakochałam- zawsze sobie mówiłam, że pocałunek to coś ważnego, że tylko z kimś na widok kogo serce zabije mocniej... na kim będzie mi zależeć... szkoda tylko, że nie uwzględniłam faktu 'braku zakochania' z jego strony :( nawet nie wiecie jak się źle czułam na drugi dzień :( nie wiem na co liczyłam... może że coś się zmieni, że 'magia zadziała' i on napisze chociaz, że chce mnie przytulić...? no nie wiem... głupia jestem :( i już też nikomu nie zaufam :(:(:(

Gość bozenna z kgb
Roman, n ie spotkamy bo NIE ISTNIEJA!

Gość Uroczy Roman
Kobieta zmienną jest, więc może jebać Cię w róg, gdy jej się odmieni, a Ty gdy ją kochasz, to zrozumiesz. AAAA był dzisiaj taki frajer na forum, co napisał, że jego kobieta będzie dawać dupy innym, bo z nim nie ma orgazmu. Nie pamiętam jak się skończył jego dylemat, ale całkiem możliwe, że uświadomił sobie swoje frajerstwo.

Gość bozenna z kgb
Jasne, puszczamy sie na potege, podczas gdy wy zachowujecie czystosc dla tej jedynej poslubionej, ktorej nigdy nie zdradzicie, nie oklamiecie, nie wystawicie. Tak wyglada swiat w oczach Murzyna. Niech sobie, poczciwina, zyje w tej blogiej nieswiadomosci.