Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bozenna z kgb

Won z facetami!!

Polecane posty

Gość Uroczy Roman
aaaa jeszcze jedna chujowa kwestia. Czasami trza przypominać kobiecie to samo po 10 razy albo i więcej. Później to już mówię, że poruszałem ten temat wcześniej i moje zdanie odnośnie tej sprawy się nie zmieniło.

Gość bozenna z kgb
Tak podczytyję sobie Jestem tak wkurzona, ze 10ciu takim dalabymrade :D

Gość Uroczy Roman
To niczego nie zmienia. Czeka Cię celibat albo lawina rozczarowań.

Gość bozenna z kgb
Sorry murzyn, ale mnie to nie wystarczy. JAk na podstawie tego zdanie jestes w jakikolwiek sposob w stanie okrelic te ilosc? 1? 2? 10?? 20??? Podpowiem ci: jaka mialam LUB nie.. :)

Gość Tak podczytyję sobie
bozenna z kgb Tak podczytyję sobie Jestem tak wkurzona, ze 10ciu takim dalabymrade Widzę :D to sobie dalej podczytam .

Gość bozenna z kgb
Czeka mnie celibat. Nie zamierzam porywac sie z motyka na slonce. Skoro nie macie jaj, to placzcie z mna w poduszke, bo tylko tyle wam zostalo.

Gość Uroczy Roman
Przepis jest chyba prosty ale model określicie chujowy. To powinno wyglądać tak: Kobietę puszczalską określamy jako taką, która daje dupy facetom, bez silnego związku emocjonalnego. Ilości to tutaj nie należy dodawać, bo z reguły wynika ona sama.

Gość bozenna z kgb
tylko policz koazdy kontakt seksualny z nowa spotkana osoba, kazdy lodzik w toalecie Gratuluje znajomych. JA w toalecie robie inne rzeczy, ale co mi tam do ludzkich upodoban..

Murzyn mam wrażenie ( z podczytania ),że faceci to ogólnie lepszy gatunek człowieka w Waszej " logice ".

Gość bozenna z kgb
Sluchaj Murzyn, ty lepiej zmien otoczenie, bo ci postrzeganie swiata znieksztalca. Oczywiscie, ze nie bede mowic o ilosci moich partnerow seksualnych, ale nie dlatego ze staram sie ukryc ich zastraszajaca ilosc , ale dlatego, ze to nie wasza sprawa.

Gość bozenna z kgb
Nie, nie chodze na dyskoteki. NA imprezy rzadko i zazwyczaj ekipa siedzi, popija, popala i gada. czasem potanczy. Nikt sie nie rznie w toalecie. Albo robia to bardzo dyskretnie

Gość bozenna z kgb
przeciez was podnieca sila mezczyzn nad wami, jesli twierdzisz inaczej to kłamiesz Oczywiscie za tak! Problem w tym,z etej sily nie pokazujecie/ nie macie! O tym caly czas pisze, jestescie miekkie parowy.

Gość Uroczy Roman
Murzyn Ty oparłeś swoją rozmowę z Bożeną na ciągłym syganiu jej igłą o tą ilość partnerów seksualnych, a także na łatwości nawiązywaniu przez nią tego typu relacji. Ona chce kontynuować z Tobą rozmowę, a moje wypowiedzi są już wyblakłe. Wychodzi na to, że insynuacja jest metoda zainteresowania kobiety rozmową.

Gość bozenna z kgb
zycze ci szczerego faceta No przeciez pisalam, ze celibat.. i do tego wszystkiego nie sluchaja, co sie do nich mowi..

Murzyn jest takie ale.......jak Was czytam z Romanem to Wasza szczerość jest przekolorowana wręcz staracie się gwiazdorzyć. Nie spotkałam takich " aktorów " na swej drodze życia i na całe szczęście .

Gość bozenna z kgb
jak Was czytam z Romanem to Wasza szczerość jest przekolorowana Wlasnie.. :)

Gość bozenna z kgb
Roman, ja sie po prostu nie poczulam wyrwana do odpowiedzi twoim postem o spaniu z kims bez zaangazowania emocjonalnego

Gość Uroczy Roman
Tzn. że zakres słownictwa określający te czy inne sprawy jest zbyt szeroki, a konstrukcje logiczne służące do opisywania własnych poglądów na dane sprawy są budowane w oparciu o zbyt barwne słownictwo ?

Gość bozenna z kgb
wiem o co ci chodzi, pewnie pierwsza poderwałas, pierwsza tez pewnie inicjowalas pewne zachowania Wlasnie ze nie! Mam na tyle samokrytyki, ze gdybym to ja zainicjowala cokolwiek i w odpowiedzi dostalabym kosza, zamknelabym dziob na klodke i nie plula na forum.

Gość bozenna z kgb
Tzn. że zakres słownictwa określający te czy inne sprawy jest zbyt szeroki, a konstrukcje logiczne służące do opisywania własnych poglądów na dane sprawy są budowane w oparciu o zbyt barwne słownictwo ? Noooo... ja to tylko o ruchaniu umie gadac :D

Tu nie o słowa chodzi,a o pokazanie kim to niby jestem w sensie taki chojrak ubarwiony.:D

Gość bozenna z kgb
Cos ty, za duzo partnerek seksualnych miales, ty zdziro.

Udam się zatem na zjeżdżalnię :D Jutro przeczytam jeszcze raz czy aby mi się to nie śniło .

Gość Uroczy Roman
To nie tak. Jestem przecież nauczony przykładem, odnośnie tej szczerości. Szczerość sprawę upraszcza i wszystko kończy w miarę szybko. To są dla mnie ważne kwestie, bo nie powodują długotrwałego wzburzenia emocjonalnego, a ja nie bardzo lubię denerwować. Napisałem też o tym jednym szczególe, gdy dla kobiety dane stanowisko odnośnie konkretnej kwestii jest nie do zaakceptowania. Funkcjonuje w niej coś na zasadzie wyparcia.

Gość bozenna z kgb
Nie snilo Ci sie. To jest ponura rzeczywistosc. :)

Gość Uroczy Roman
A Ty tak sobie podczytuje możesz mi wysłać smsa premium.

Gość Uroczy Roman
To Wasze podejście, ze strony kobiet too jest ponury żart.

Gość bozenna z kgb
Napisalam juz o szczerosci, Roman. Cenie sobie i wrecz wymagam. W zamian za swoja dostaje uniki i podrygi niegodne faceta.

Gość bozenna z kgb
I wlasnie w zyciu tak wygrywam Walkowerem, kurna jej chata

Uroczy Roman niechWaschuj@tlen.pl'; A Ty tak sobie podczytuje możesz mi wysłać smsa premium. Sam sobie wyślij dostaniesz 15 minut gratis :P Będzie wsparcie zamiast wyparcia ,kolorowych snów zatem :D