Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość evelin7046

jak myslicie ?

Polecane posty

Gość evelin7046

Hej kobity ;* mam takie mega glupie pytanie :D Zawsze odkad pamietam zasypiam ze sluchawkami na uszach . teraz w ciazy (5msc) tez tak zasypiam tylko slucham na jak najmniejszym poziomie. myslicie , ze dziecko to slyszy albo ze go to draznia albo tym gorzej mu szkodzi? to glupie alle mnie zastanawia :P buziaki ;*

Gość 6739163101331
jeśli nie za głośno to nie powinno mu przeszkadzać. a słyszy na pewno, twój głos też się wydobywa z głowy/szyi i ono go słyszy

Gość evelin7046
a może w ogóle powinnam tego zaprzestać? ogolnie mieszkam w centrum miasta gdzie ciagle cos sie dzieje i mnie to tak denerwowalo ze sie przyzywcailam a teraz mnie najmniejszy ruch denerwuje ... dlatego ciezko sie rozstac;/

Gość ponoc stale uzywanie sluchawe
k nie jest zdrowe,ucho musi "oddychać".Dziecko słuyszy, mysle, daj mu kiedys pospac:)

Gość evelin7046
czyli w sumie powinnam zaprzestac?

Gość kacccia
Co.to za bzdury,dziecko przeciez nie slyszy tego! slyszy,jak matka mowi,ale to dlatego,ze po pierwsze ten glos powstaje w jej ciele i polowa tego ciala bierze w tym udzial,a po drugie -ROZLEGA SIE. glos ze sluchawe po prostu wali w uszy i nic wiecej

Gość evelin7046
no wlasnie mnie to nurtuje ... slyszalam, ze dziecku nie ma ogolnie rozwinietego sluchu w tym miesiacu i ze raczej to nie problem . z drugiej strony skoro slyszy mnie to basy w muzyce pewno tez ... alle z drugie strony przeciez nawet na ulicy jak jedzie karetka i piszczy to tez dziecko musi slyszec... bez sensu moze zapytac ginekologa co mysli ?

Gość evelin7046
tak zrobie ;** dziekuje slicznie i dobrej nocy:*