Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ula z pszczelego ula

DO jakiego wieku mata edukacyjna???

Polecane posty

Gość ula z pszczelego ula

jestem ciekawa przez ile miesięcy dziecko lubi bawić się na macie edu. czy opłaca się kupić droższą, jak było u was?

Gość wiiiiikkkkkkkiiiiiii
moja córka matą przestała się interesować jak sama zaczęła pełzać. Jak ja tylko kładłam chwila moment a jej już na niej nie było. Matę ewidentnie złożyłam jak córka miała ok 8 mies w tedy też zaczeła wstawać przy meblach i chodzenie przy nich było dużo ciekawszym zajęciem

Gość mamy matę tiny love
Moja córka uwielbia matę. Jak była mała, to na niej leżała i bawiła się wiszącymi zabawkami, potem siedziała, a teraz wstaje i kołysze się jak pijana trzymając się pałąków :D Przepada za panelem muzycznym, który uruchamia się na dwa sposoby: guziczkiem - i wtedy muzyka leci nieprzerwanie, albo uderzeniem - następuje krótka melodyjka. Najpierw kopała w ten panel z pozycji leżącej, potem siedząc uderzała rączką od dołu, a teraz stoi i klepie rączką od góry. Ma 10 miesięcy. Co do pytania, czy warto kupić droższą - warto przede wszystkim kupić DUŻĄ, z odpinanymi pałąkami, posłuży dłużej.

Gość niki567890
mi też mata krótko służyła. córka ogólnie się nia mało co interesowała.najpierw dostałam taką ze skrzyżowanymi pałąkami i dla mnie była koszmarem. denerwowało mnie wkładanie i wyjmowanie dziecka. później kupiłam inna z fisher price i już lepiej zdawała egzamin. miałam coś takiego: http://allegro.pl/fisher-price-mata-domowy-plac-zabaw-w2620-i2365445205.html

Gość mamy matę tiny love
Autorko - wygląda super :)

Gość kalinka11
Boska ta mata skiphop! Ja miałam tiny love ale ta ma zupełnie inne wzornictwo.

Gość hmmmh
jedna córka bawiła się na niej od 2mc życia do około 7/8 miesiąca, druga wcale :D nie znosiła tam leżeć.

Gość olga.w
Mojego synka kładłam od urodzenia ale wiadomo zainteresowania nie było więc jak miał tak z 3 mies to już kumał coś tam i mata mu służyła następne 3 mies , zaczął raczkować jak byliśmy na wczasach miał wówczas równo 6 mies i jak wróciliśmy olał matę ,nawet na sekundę nie dał się położyć ,potem coś próbował kombinować z zabawkami ale tak do 8 mies góra ,potem zwinęłam matę .

Gość szukam niani elektr.
nigdy tego nie przewiszisz. kupiłam super matę i dupa. nie chciał leżeć, bardzo szybko zaczął sie przewracać na brzuch i miał wszystko gdzieś... za to syn kuzynki gapił się w te zwierzątka chyba przez 7miesięcy, ale b. póxno zaczał raczkować itd.

Mój mial do około 7 miesiąca z przypiętymi pałąkami,a potem jeszcze kilka miesięcy bawił się na samym spodzie - zamiast na kocu. Brał samochody i zabawki i na niej siadał. Wszystko zależy od dziecka.

Gość kalinka11
u nas mata i huśtawka to były 2 podstawowe zabawki nie licząc oczywiście pilota i telefonu:)

Gość Róza1223
Ja kupiłam matę od Skip Hopa. I jestem bardzo zadowolona, bo mata spisuje się na medal! Moja mała ma 9 miesięcy i wciąz z niej korzystamy, takze to zalezy od upodobań dziecka.