Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dejziii

Pomocy jaką mam figure

Polecane posty

Gość dejziii

Mam zaledwie 160 cm wzrostu i waże 51 kg, Wymiary;ramiona 90 biodra 90 talia 72 biust 80 Czy w ten sposób można określić sylwetkę?

Gość zwroty
Wpisz w googlach typy sylwetek wg Trinny i Susannah - tam masz je dokładnie opisane.

Gość dejziii
Patrzałam na tej stronie ale jakoś nie potrafię dopasować do siebie żadnego typu.

Ciezko tak stwierdzic, wydaje mi sie ze gruszka lub klepsydra, ale z drugiej strony dosc duzo w talii masz. Brzuszek tez masz odstajacy?

Gość dejziii
troszkę tłuszczyk się odłożył. Klepsydra ma duży biust a ja noszę miseczkę B, W zasadzie porównałam do siebie kręgiel kolumna bo ma takie same ramiona jak biodra tylko że jest wysoka a ja jestem niska, lub dzwon ale też nie dokońca. Jak czytałam opisy co nosić a czego nie to tak samo do mnie to jakoś nie pasowało bo np w rozkloszowanej spódnicy wygładam koszmarnie.

Twoje ramiona równoważą biodra, więc skup się na podkreślaniu talii (która w stosunku do pozostałych wymiarów nie jest zbyt wąska). Może krótkie żakiety, spódnice z podwyższonym stanem (z reguły ładnie podkreślają talię), noszenie pasków (nie mam na myśli wzoru). Trudno cokolwiek dobrać na podstawie krótkiego opisu,nie widząc sylwetki...

Klepsydra odpada, bo masz małe wcięcie w talii. Kolumna to osoby wysokie i szczupłe. Chyba najbliżej ci do kręgla. Ewentualnie cegły..choć może przesadzam.