Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mokasynka

Powiedzial,ze chce "ciasnej"!

Polecane posty

Gość Mokasynka

Po 3 latach zwiazku moja kolezanka uslyszala od faceta tekst "odchodze,bo wole ciasna c*pe" i zaczal szukac dziewicy! Facet raczej zawsze podejrzany,prosty,ledwo zawodowke skonczyl. Zlapal moja zakompleksiona kumpele,nabral wprawy w sprawach lozkowych i poszedl szalec. Dla mnie szok,facet 25 lat i taki numer. Wie ktos czy to czeste zachowanie u facetow? Czy typowe dla prostakow? Bo az zaczelam sie bac. Dla obecnego faceta bylam pierwsza partnerka (on co prawda mlodszy jest,ma 20 lat),co prawda roznica poziomow miedzy moim,a tamtym na pierwszy rzut oka jest duza,ale zastanawiam sie czy w przyszlosci i on nie bedzie chcial "ciasnej". Bo moze jakos to w genach maja...

Gość hjnoi
kurwa, jakie rozwazania z samego rana o cipach💤

Gość Mokasynka
W drodze do pracy zadzwonila ta wlasnie kolezanka i mi to spokoju nie daje! Choc temat jak kazdy inny:p

Gość czop456
mogła ćwiczyc mięśnie kegla to by nie odszedł

Gość Mokasynka
Dzieci nie rodzila,rozciagnac sie nie rozciagnela. Facet sie od kolesi nasluchal,ze takie 16-to,17-to latki najlepiej czuc...

Gość nic nowego ...................
nastepny palant z małym fiutem

Gość jak koleś 4 razy dziennie
jedzie na recznym to kazda bedzie dla niego " za luzna" z żadna nie bedzie czuł tego co daje mu uscisk własnej meskiej łapy

Gość GretaBarbo
to, że są tacy debile mnie nie dziwi kompletnie. Natomiast nie przestaje mnie zadziwiać, że są dziewczyny/kobiety gotowe spotykać się z takimi ćwokami, a nawet (o zgrozo!!!) wiązać się z nimi

Gość aaaaaaarwena
"(o zgrozo!!!)" nie zesraj sie :O

Gość GretaBarbo
"(o zgrozo!!!)" nie zesraj sie czuję się powalona siłą twego rzeczowego argumentu w dyskusji

Gość Mokasynka
No,mnie obecnosc na swiecie takich ludzi tez nie dziwi,ale przez te 3 lata co byli ze soba wydawalo sie,ze facet sie uspokoil,zareczyli sie,w zeszlym roku poszedl nawet do uzupelniajacego liceum,chcial zdawac mature,a tymczasem poziom ciagle glupiego chlopka... A co najlepsze,kolezanka broni za chwile tytulu magistra i jak to mozliwe,ze nie widziala jego falszu,ech...

Gość GretaBarbo
bo jak twierdzą faceci kobieca logika rządzi się własnymi prawami, których nikt nie jest w stanie pojąć :-) Nie pojmuję, jak można być z kimś takim, ale przykłady wielu, wielu kobiet pokazują, że chyba można. Nie trzeba szukać dalek, żeby się o tym przekonać - bardzo dużo podobnych tematów chociażby na tym forum. Kobiety są po prostu w ogromnej większości głupie, co stwierdzam jako kobieta, i nawet posiadanie tytułów naukowych tego nie zmieni. Jak można wierzyć spotykając się z debilem i prostakiem, że on się zmieni???? A w to wierzy niemal każda. Że o mistycznej mocy przelecenia się po kościele w białej kiecce nie wspomnę

Gość Podlasiak
Najwyraźniej ma cienkiego fiuta. Dziewice zwykle nie są ciasniejsze od doświadczonych kobiet, które nie rodziły naturalnie- mięśnie Kegla :P

Gość Mokasynka
Mysle,ze sie facet nasluchal mitow o,o ciasnosci dziewic... Kraza takowe. Sprawdzi to,przekona sie,ze bujda,wied wroci na stare smieci...