Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozdrażniona

nie polecam OBUWIA MacArthur!!!

Polecane posty

Gość rozdrażniona

kiedyś robili solidne buty, zaopatrywałam się i nie narzekałam w zeszłym roku postanowiłam ponownie kupić tą markę po dłuższym czasie i co? TRAGEDIA kozaki za 149zł rozkleiły się (podeszwy) po 3 tyg użytkowania!!! buty kupiłam w listopadzie, wtedy była sucho, ani kropli deszczu, użytkowałam dom-samochód-praca-dom naprawili, sytuacja powtórzyła się ponownie!!! po otrzymaniu butów przez nich sklejonych rozłożyłam ręce, sklejenie było takie ze miejsce sklejenia było ruchome NIGDY WIĘCEJ MACARTHUR pisze aby przestrzec innych A jakie Wy macie doświadczenia z tą firmą?

Gość rozdrażniona
w zasadzie w butach mało co chodziłam bo 3 razy siedziały w reklamacji po 21 dni!

Gość gównoo prawdaa
Kiedyś kupowałam dzieciom,bo były w miarę dobre i w przystępnych cenach,natomiast teraz ceny tak poszły w górę,że zaopatruje się w buty w niemieckim deichmannie

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
a Ty co chciałaś mieć za 149 zł?? Kozaki w tej cenie? Żart? Porządne kozaki zaczynają się od 300zł w górę!

Gość rozdrażniona
buty w ciągu pół roku 3 razy były reklamowane sprzedawczyni sama mi powiedziała ze mc artur teraz robi liche te buty, kiedys były okej obecnie tez zaopatruje się w deichmanie, na mcarturze sie zraziłam!

Gość rozdrażniona
nie były to typowe kozaki, wkleje Wam zdjęcie jak znajdę

Gość a ja mysle ze problem
twoich butów lezy w ich cenie , za 150 zł dostaniesz shit co bys chciała za tak smieszna pieniadze

Ja w życiu bym takiego gówna nie założyła! Zaopatruję się w buty w deichmannie, zarze, bershce, h&m, ccc. Nigdy w takich badziewach. A porządne kozaki właśnie zaczynają się od 300 zł...

Gość rozdrażniona
a ja myślę za 150 zł to buty powinny wytrzymać choć parę miesięcy a nie po 3 tyg się rozkleić całkiem!!! takie buty co sie po takim czasie rozkleja kupie w chinskim markecie za 49 zł!

Gość 136789
polecam buty bo kupuje od wielu lat tam buty przewaznie skejty i sportowe i sa na swoja cene sa bardz dobre

Gość modellka89
co za iditoki tu pisza. ja kupilam 3 pary kozakow po 150zl kazda przecenione z 300zl i juz drugi rok chodze a jedne juz nawet 3 i sa git.kupuje tyko skorzane obuwie i kurtki. i sluza dlugo

Gość ooohoo
a kiedy kupiłaś te kozaki? 5 lat temu? bo ja zauważyłam ze mc artury się popsuły strasznie w ostatnim czasie