Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wierkaja

jestem ciagle glodna

Polecane posty

Gość wierkaja

stosowałam ostatnio diete rozdzielną. schudłam w miesiac 4 kg , ale jstem glodna , moze zmienic na inna diete? od poczatku czuje głód, i dalej juz nie dam tak rady, może ktos zna sie i powie na jaka diete przejsc teraz?i np po zjedzeniu czasem czegos .co jest niedozwolone na diecie mialam bole brzucha caly dzien

Gość wierkaja
co robic plisssss

Gość biedziiia
Nie rozumiem po co robicie takie durne diety. Organizm potrzebuje wszystkich skladnikow i jedz tak jak do tej pory jadlas tylko o polwe mniej. Jesli diametralnie zmienisz sposob odzywaiania to bedziesz ciagle glodna i zla. Jedz polowe mniejsze porcje, ogranicz tluszcze i weglowodany a wiecej warzyw i bedzie dobrze. Gdy poczujesz silny glod w przerwie miedzy posilkami zjedz marchewke czy jakis owoc i codziennie sie ruszej. Polecam spacery, jazde rowerem. Ja zawsze stosuje taka diete i chudne bez problemu.

Gość dziś na pomarańczowo
jedyna dieta, jaką polecam to MŻ plus ruch, choćby codzienny długi spacer. te wszystkie fantastyczne diety robią tylko bałagan w organizmie i totalnie rozpieprzają metabolizm. no i trzeba pamiętać, że dieta nie jest na kilka tygodni, czy miesięcy, ale na lata. trzeba się pilnować, żeby zachować zdrowy wygląd.

Gość wierkaja
dziekuje za wpisy :) bede na mz i wż pozdrawiam WAS

Gość co jeszz
dam glowe ze twoj glod nie wynika ze stosowania rozdzielnej tylko z tego ze mialas za duzy zapal i dorzucilas do niej ograniczenie kalorii - czyli zmienilas zasady. W jakiejkolowiek diecie ograniczysz nagle kalorie zawsze bedziesz glodna i zawsze utyjesz rezygnujac z niej Przyznaj - ograniczalas kalorie jadlas mniej czy jak to bylo z tym twoim nielaczeniem? biedzia - nielaczenia nie wyklucza jak piszesz zadnych skladnikow, nie pisz banialukow ;)

Gość biedziiia
nie wyklucza, ale zmienia dotychczasowy sposob odzywiania sie a to powoduje frustracje i wiekszy glod. Poza tym ta dieta polega na nielaczeniu skladnikow - czyli nie je sie w vtaki sam sposob jak do tej pory. A ja uwazam, ze pwinno sie jesc tak jak dotychczas tylko duzo mniej. Co z tego, ze na czas diety zmienisz zasady zywienia jak potem do nich wrocisz? Dieta MZ jest wedlug mnie idelana.

Gość wierkaja
kalori nie liczyłam, natomiast jak zjkdlam np chleb zpomidorem byłam glodn apo tym, dawniej jadlam np chlrb pomidor ser złoty , szynka, itp

Gość wierkaja
lub obiad bez ziemniakow, dawniej z ,,, itd

Gość a ja chudnę nawet bez takich
wynalazków ;) jak jakieś asystory , moja metoda dieta niskowęglowodanowa i ruch ;) polecam każdemu

Gość wierkaja
miałam juz asystor slim jadłam tez owsianke na mleku to rano mnie zasycila a na nielaczeniu z woda trzeba bylo no i te owoce do 12, tylko, i przez to tez bylam glodna pewnie