Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam takie pytanie}{

czy schudne jedzac rano

Polecane posty

Gość mam takie pytanie}{

na sniadanie 500 kcal a potem jakiej 500-700 przez caly dzien? bo rano mam smak do jedzenia duzy a potem ju mniej i mniej ,

Gość mam takie pytanie}{
jak nie zjem rano duzo to potem podjadam niedozwolone rzeczy

Gość awer8177
myśle ze tak,ale zdrowe produkty jedz nie szajce

Gość _minia_
miałam kiedyś koleżankę, która rano jadła dania obiadowe, tzn. jakieś kotlety, zupy, a pamiętam, że nawet mówiła, że bigos dla mnie niezbyt odpowiednie, ale ona była bardzo szczupła sądzę, że to może też przemiana materii, ale utarło się takie stwierdzenie, że lepiej jeść rano dużo, niż wieczorem :) poza tym będziesz miała energię na cały dzień :)

Gość zazdroszcze
az ciezko uwiezyc ze masz nadwage jesli twoj organizm rano domaga sie jedzenia a potem tracisz apetyt. Niedyskretnie wiec zapytam ile wazysz przy jakim wzroscie albo jakie masz BMI Moim zdaniem to najnaturalniejszy sposob jedzenia.

Gość czy schudne =
ja nie mam nadwagi , chce zrzucic jakies 3 kg bmi mam 20,2 w normie, ale mam troche na brzuchu oponki malej i temu chce schudnac , a rano mam mega apetyt jak nigdy , dzis zjadlam: do tej pory- , 3 kromki chleba z pełnego ziarna, pomidor,,cebulka zielona, jogurt light jogobella, sucharry ( mialy ok 200 kcal) potem zjadlam 4 kiwi, jogurt -ale owoc- kawa z 2 lyzeczkami cukru precel z pelnego ziarna a reszta juz to bedzie zapewne serek natural;ny jakies warzywa i wypijam ok 3 litrow wody

Gość czy schudne =
[precel z lyzeczka masla byl

Gość czy schudne =
myslalam ze mam taki nik i taki w pisalam ale to ja autorka topiku :)