Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem jak zaczac

Czy porozmawiac z nim o INTERCYZIE???

Polecane posty

Gość nie wiem jak zaczac
kochanica my zarabiamy podobnie, nikt z nas nie zarabia jakis kokosów wiec nie ma sie co tu martwić. Mi chodzilo tylko o majatek moich rodziców.

Gość Perw ers
Powiedź mu: kochany jestem biedna jak mysz kościelna a wiesz jak w życiu bywa zróbmy intercyzę :P

Gość kochanica1234
To nie ma sensu, ale rozsądnie myślisz:)

Gość nie wiem jak zaczac
dziekki kochanica uspokoiłyście mnie dziewczyny:-)

Gość gjhg
Autorka szokuje mnie debilnym podejściem i brakiem rozumu, niczym 8 letnie dziecko. Intercyza jest po to, że jak masz na koncie 400 milionów, a przyszła żona zarabia 1500 zł to po rozwodzie nie musisz jej oddwawać 200 mln. Wspołczuje przyszłemu mężowi.

Gość nie wiem jak zaczac
A jeszcze mam pytanie co w przypadku kiedy dostalibysmy mieszkanie do uzytku po slubie i w nim zamieszakli? przeciez on bylby zameldowany wobec tego jak ma sie wtedy sprawa ze spadkiem?

Gość nie wiem jak zaczac
gjhg debilem jestes ty przeciez mowie ze u nas interecyza nie ma sensu bo zabarbiamy po 2 tysiaki i milionow na koncie nikt z nas miec nie bedzie:-)

Gość nie wiem jak zaczac
zona ale co jesli go zamelduje??? przestan mi prawić rady co mam robic, ja chce sie zabezieczyć a nie płakac potem nad rozlanym mlekiem

Gość nie wiem jak zaczac
i wice versa żonko:-D dalej ufaj tak bezgranicznie swojemu mezusiowi to obudzisz sie z ręka w nocniku:-P

Gość weraaaaa
Moj maz chcial intercyze ale sie nie zgodzilam

A co ma meldunek do prawa własności??? Jako włascicielka mieszkania możesz w nim meldowac kogo chcesz. Fajnie byłoby gdyby przez zameldowanie człowiek stawał się właścicielem lokalu ;)

Gość nie wiem jak zaczac
no to super dziewczyny, bo martwilam sie ze prawo w polsce jest tak porypane ze i jemu bedzie sie nalezała polowa moich mieszkan a ty zonko martw sie tez o swoje interesy bo jesk tego sama nie zrobisz to nikt ci nie pomoże..nwet ten twoj kochany obecnie mężulek:-)

Gość gjhg
No tak po 2 tysiaki zarabiacie, ale trzeba zrobić wesele, ślub zaprośić rodziny, przysięgać przed bogiem ale nie karmisz się mżonkami że będziesz z nim do konca życia i mu nie ufasz. Nie zdawałam sobie sprawy że tacy debile chodza po ziemi.

Gość gjhg
Pieprzysz o zaufaniu a bladego pojęcia nie masz o podstawowych rzeczach, typu meldunek, czy po co jest intercyza. I jeszcze się mądrzysz :D

Gość nie wiem jak zaczac
gjhg a ja nie wiedzialam ze sa tacy debile jak ty i zonka co to w mezusia wpatruja sie jak w obrazek i wierza naiwnie ze beda szczeliwe z nim do konca zycia