Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MaGdA1991

pomocy:(

Polecane posty

:(:( Jestem w 4 miesiacu ciąży od niedawna jestem mężatka szczesliwą do pewnego czasu... a więc mój problem polega na tym ze mój mąż przestał mnie kochac albo tak naprawde nigdy nie kochał... juz sama nie wiem co mam na ten temat myslec ... bardzo mało czasu poswieca mi a tak bardzo tego potrzebuje tym bardziej teraz w ciazy gdzie pragne czuc sie bezpieczna nie przytula mnie juz nie pamiętam kiedy powiedział mi ze mnie kocha .... dla niego najważniejsze jest tylko piwo i komputer ale najgorsze jest to ze on nieda sobie powiedziec nic na ten temat. Ale ostatnio pojawił sie kolejny problem sex od kąt wymiotuje od 3-4 tygodni nie mam ochoty na sex ale on tego nie rozumie ze jestem słaba zle sie czuje i jest mi cały czas nie dobrze. Teraz juz całkiem mnie unika wogule juz nie rozmawiamy.Mam przeczucie ze on ma kogoś ... pomóżcie :(

Gość mama aneta
Hmm... Ciężko mi coś Ci poradzić. Ja mam 22 lata i mam 15 miesięcznego synka. Mam męża jednak nie mieszka z nami gdyż zdradził mnie. Przed ślubem był cudowny. Potem gdy urodziłam synka stał się taki nie czuły ;-( nie chciał też nawet zrozumieć że jestem po cesarce i wszystko mnie boli. Najważniejszy był seks gdyż podczas ciąży nie mogliśmy uprawiać seksu bo dziecko źle było ułożone.