Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziwiona_bardzo

powiedziałam facetowi że może dymać kogo chce i sie obraził!!

Polecane posty

Gość zdziwiona_bardzo

byłam w 4 związkach,w każdym zostałam zdradzona a facet tłumaczył się że każdy facet zdradza bo taką mają naturę,mój brat zdradza żonę,naoglądałam się tylu zdrad że zmieniłam myślenie,kiedyś wierzyłam w wierność teraz uznałam że widać faktycznie faceci tacy są a że nie chce żyć w kłamstwie to obecnemu facetowi powiedziałam że nie wymagam od niego wierności,najważniejsza jest dla mnie prawda i skoro rozdziela seks od uczuć może spokojnie i bez obaw uprawiać seks z innymi kobietami a dla mnie ważna jest szczerość więc nie chce być oszukiwana i nie chce też go więzić w klatce.Myslałam że sie ucieszy że trafił na tak wyrozumiałą kobietę a on sie oburzył i powiedział że jest mną rozczarowany bo myślał że stworzymy poważny związek a on nie chce sie bawić w jakieś układy. I że pewnie mówie mu tak bo sama chce sie puszczać a on tego nie będzie tolerował.Powiedziałam że nie o to chodzi,ja jestem kobietą i jak kocham to wystarczy mi jeden ale już wiem że wy faceci jesteście inni a on na to że jestem ograniczona i myśle stereotypowo i żebym zastanowiła sie poważnie nad sobą i nad tym co od niego chce bo dla niego wierność w związku jest normalna.Teraz nie wiem co robić,czy to odkręcać czy nie,nie wiem czy potrafiłabym mu zaufać nawet po tym co mi powiedział,a też nie chce go stracić..co robić??

Dokładnie tak jest! Większość mężczyzn(sama nie spotkałam się z takim, który by nie miał choć jednego skoku w bok)zdradza i będą to robić, ale oni oczywiście myślą, że my o tym nie wiemy;) A gdy kobieta powie to swojemu facetowi i tak jak w Twoim przypadku zgodzi się na taki obrót sprawy(oczywiście jeśli chodzi im wyłącznie o jednorazowy seks z obcą kobietą, nie uczucie) to już wielce oburzeni:bo jak to?! Tak nie może być, bo przecież to związek, a nie tak jak napisałaś-układ. Tyle tylko, że czym to się różni? Sama wolałabym wiedzieć prawdę, a nie domyślać się.

Miałyście chyba wątpliwą przyjemność spotkać jakichś idiotów na swojej drodze. Tylko nie warto wszystkich wrzucać do jednego wora- bo niechcący można kogoś skrzywdzić. Po co uogólnienia- wszyscy faceci zdradzają?! Zraniony facet powie- wszystkie kobiety to dziw... A wiadomo, że to nie prawda. Autorko może naprawdę trafiłaś wreszcie na normalnego faceta.