Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edytazet

negocjowanie cen w kantorze

Polecane posty

Gość edytazet

czy można negocjować cene sprzedaży euro w kantorze? jeśli tak to o ile ? zakładając że chce sprzedać dużo euro

Gość edytazet
no ja wiem, ja chce sprzedać dużo więcej. więc jak negocjować? np zakładając że euro jest po 4.28 zl ?

Gość wrtp
jak to jak ?? negocjować należy skutecznie :)

4.28 to kantor sprzedaje a skupuje po 4.14, może wynegocjujesz cene pośrodku kursu giełdowego a kursu skupu

Gość ja mam swoj kantor w ktorym
wymieniam i zawsze negocjuje( oczywiscie musiesz wymienciac wieksze sumy)

Gość gość
Zależy w którym kantorze, bo nie wszystkie oferują taką możliwość. Wiem o kantorze we Wrocławiu, gdzie można negocjować nawet i przez telefon - www.centkantor.pl . Kiedyś tam wymieniałam pieniądze, ale akurat to była nieduża suma, więc nie poruszałam tematu.

Gość Itromek
Jasne, że można! A przynajmniej w kantorze internetowym Amronet. Oprócz negocjowania jest też bardzo szybko i wygodnie.

Gość Lucynna
Tak, Amronet.pl to jeden z nielicznych kantorów internetowych, gdzie można negocjować kurs. Mnie poszło bez kłopotu, wystarczyło zadzwonić i chwilę porozmawiać, obsługa b. życzliwa i kompetentna.

Gość Nadianamana
Musiałam wymienić sporą kwotę, więc bardzo mi zależało na atrakcyjnym kursie. W Amronet.pl poszło od ręki po średnim FOREX- właśnie dzięki kompromisom.

Gość Japanese
Za to właśnie uwielbiam Amronet! Są otwarci na propozycje i sugestie klienta.

Gość Mexikhanna
Idealnie dopracowany kantor internetowy. Zanim trafiłam do Amronet.pl korzystałam z innych, które nie były tak dobre.

Gość teodoro
Negocjować na pewno można z Amronet.pl. Przy dużych kwotach nie ma problemu by np. transakcja została od ręki zrealizowana po średnim kursie forex. Wystarczy zadzwonić w ciągu dnia do biura, obsługa bardzo miła i przychylna.

Gość revolt23
Miałem okazję- dokładnie tak to się odbywa. Należy zadzwonić do Amronet.pl i przedstawić swoją sugestię. Obsługa jest na to otwarta.

Gość gość
Ja też bez problemu się dogadałam. Transakcja została zrealizowana po średnim kursie forex w moment. Na pewo nadal będę korzystać z usług Amronet.

Gość Krystaline3
Tak w ogóle, to zgodnie z naszym prawem w każdym sklepie można negocjować, tylko myśmy się przyzwyczaili, że jak np markety mają kody i kasy to nie można - guzik, można. Ale ludzie tego nie robią, bo im głupio... A w kantorach nawet internetowych jak Ergokantor.pl (polecam) można się potargować - mniejszy czy większy skutek, ale zawsze, więc ja bym się tam nie czaiła, i jak jest opcja- targujemy się

Gość gość
ja korzystam z negocjowana cen w kantorze. jak można cokolwiek na tym zyskać to dlaczego nie. zazwyczaj jest to euro. potrafią opuścić parę groszy. fakt faktem że do swojego www.centkantor.pl chodzę już kilka lat bo często wyjeżdżam więc wiem po prostu jak to robić.

Gość e milian28
Podobnie w Amronet.pl, tu też firma idzie na rękę. Wypróbowałem podczas firmowych transakcji na większą kasę.

Gość gość
czy ktos moze polecic kantor na placu grzybowskim w warszawie - www.kantoralex.pl ?

Gość gość
oczywiscie, ze mozna, ja juz nie raz negocjowalem ceny w kantorze do ktorego chodze regularnie www.kantrolex.pl

Gość wojtek109
Sztuki negocjowania można się nauczyć. Czytaj na ten temat dużo, bardzo fajny blog o negocjacjach to np. www.negocjowaniewbiznesie.pl Warto też wziąć udział w jakimś kursie o negocjacjach - nic nie zaszkodzi ;)

Gość gość
A nie lepiej wybrać kantor online, który z natury ma lepsze kursy?? Wchodzimy sobie na coś w stylu jakikantor.pl, mamy mase opinii, wybieramy dla ans opcję najlepsza, sprawdzamy detale i mamy naprawdę wygodną opcję na opłacalne transakcje

Gość gość
Polecam rozejrzeć się za dobrym kantorem internetowym, co zdecydowanie ułatwia życie. Pewny Kantor to moim zdaniem najlepszy wybór na ten moment.

Gość mcargo
Zawsze warto negocjować cenę jeśli kantor dopuszcza taką możliwość. Nawet gdy to kantor internetowy. Mimo, że i tak jest taniej niż stacjonarnie, da się co nieco ugrać, np. w Pluskantor.pl. Miałam okazję i poszło po mojej myśli:)

Gość gość
Z Amronet.pl (współpracuję już 3 lata) już parę razy negocjowałam z pozytywnym skutkiem. Mają dobrą, uczciwą i rzetelną obsługę.

Gość kotSavannah
Tak elastyczna wymiana waluty- z możliwością negocjowania na pewno usatysfakcjonuje biznesowych klientów:) Amronet też praktycznie podchodzi do kwestii faktur, co miesiąc automatycznie są wystawiane w formie elektronicznej

Gość Pabla29
Lepszą opcją od negocjowania jest możliwość wymiany po samodzielnie zaproponowanym kursie. Opcja realna i się sprawdza, udostępnia ją np. platforma Gieldawalut.com. W ten sposób sporo już zaoszczędziłam na wymianach.

Gość sewer5
Obie opcje są dobre. Korzystając z Amronet mogę uzyskać lepszy kurs i negocjując i poprzez wymianę po własnym. Zależy od tego jak bardzo mi się spieszy i jaka kwota pieniędzy. Fajnie że trafiłam na kantor tak wyrozumiały dla potrzeb klienta.

Gość milGme
Nie negocjuję cen, bo moje przewalutowania nie są wysokie po prostu- głównie chodzi o zakupy online gdy muszę zapłacić w EUR. Pluskantor.pl ma i tak świetne kursy, więc wymieniam tam- też internetowo, nie tracąc czasu ani kasy.