Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama ma..22

co sadzicie o tym rowerku ? kupilam go

Polecane posty

Gość mama ma..22
ktos taki ma? posluzy dlugo?

tragedia... zanim dzieciątko nauczy Ci się pedałować do będzie mieć 2,5 roku jak nie lepiej i na pewno nie bedzie szczesliwe ze ma TYYLE do targania ze sobą.

te rowerki sa niebezpieczne:/ moja córcia przechyliła się w nim lekko na jedną stronę i rowerek po prostu się przewrócił! na szczęście małej nic sie nie stało. bardzo wywrotne

tak patrze... to taki wózko rower. Dla mnie albo rowerek i samo jedzie- albo wozek i pcham. Nie wszystko co nowoczesne jest dobre... :/ Przekombinowane ze nie wiem co.

Kupilam taki chrzesniakowi 4 lata temu (mial rok) , w sumie jeszcze rok temu na nim jezdzila jego kuzynka ale plastiki pod nozkami szybko pekly bo maly na nich stawal i nie wytrzymuja ciezaru a rurki od daszku przy pierwszym upadku pekly - reszta ok :)

Gość czytam bo lubię
Jak dla mnie strasznie brzydki, tez róż tandetny, poza tym mało praktyczny nie wiem czy jest tam pchacz bo na takich dzieci to raczej nie potrafia jezdzic, a chodzi mi o te pedały w kołach. to nie ejst miejsce na pedały,

Gość mama ma..22
ale za 3 lata chyba logiczne ze kupie inny, dostosowany dla3latki rower, czemu nie? teraz jezdzi na spacery w wozku, to może jezdzic na rowerku. nie musi pedałować:o jest jeszcze mała, przeciez cale lato mi posłuży!! a nawet za rok, a mala bedzie sie cieszyc

Co do wypowiedzi poprzedniczki - rowerek faktycznie jest nie stabilny! Moj chrzesniak mial rok jak mu kupilam i w sumie to w nim zasypial i sluzylo to bardziej jako "zabicie nudy" :P Potem jak podrosl i nauczyl sie jezdzic no to popekaly podnozki kiedy stawal... Lekkie przechylenie w bok i wozek lezy ;]

Gość mama ma..22
nie rozumiem was... mam kupic corce rower od razu na 3 lata? a teraz? przeciez logiczne ze nie pedaluje sama!!

Gość mama ma..22
podnozki zdejmują się, rączka z tylu także, mysle ze za taka kase posluzy corce na spacery do zimy nawet.

Gość mam podobny rowerek
i szczerze to nie jestem zadowolona, zaplacilam za niego 150 zl chyba ta plastikowa raczka ktora pcha sie ten rowerek jest z miekkiego plastiku i strasznie sie wygina zeby podjechac np pod kraweznik trzeba uniesc ten rower bo inaczej by sie urwala, co do tego czy dziecko lubi w nim siedziec to tak ale nie zbyt dlugo bo siedzenie jest twarde

Gość agnaaaaaaaaaaaaaaaa
Autorko pytasz to odpowiadamy, nie oburzaj się, nie chodzi o rowerek na 3 latka ale o inaczej zbudowany bo ten jest bardzo niestabilny na zakretach czy krawężnikach. A poza tym jest strasznie brzydki ale to juz inna sprawa;/

autorko pytasz o opinie to ja dostajesz. rowerek niestabilny i niebezpieczny i tyle. schowałam do piwnicy bo nie chce ryzykować zdrowia córci. zreszta ucieszyła się a po kilu dniach jej się znudził. dzieci juz takie sa

Gość nius
mam taki -tyle że zielony. Badziewiak straszny. niesolidny i w ogóle byle jak wykonany. Sama nie kupiłabym takiego ale dostałam więc jest bo jest.

Gość spox wląsnie tez taki kupie
tylko uzywkę tak za 70 zł. W te wakacje się pobawi potem za 50 zl opchnę dalej. Dużo nie strace a dziecko bedzie frajdę miało. Dla starszego na pewno nie posluzy. Mialam taki dla starszego dziecka i jeden zeson sie w nim bawilo potem już jezdzilo na rowerku biegowym. Ale dla takiego 12 miesieczniaka myślę ze będzie gratka nie lada na te wakacje.

Gość tikal
mama ma..22 mi sie nie podoba, ja kupilam dla 14 miesieczniaka PUKY wutsch - uczy stabilnosci i dziecko musie sie ruszac a nie tylko siedziec

Gość bnh
ładniusi