Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gienek z kłaja

Pilne !!!! "Bandziory będą mordować "

Polecane posty

Gość gienek z kłaja

PILNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sytuacja jest tragiczna. Zapadła decyzja o likwidacji schroniska w Józefowie, 600 psów i 30 kotów ma być UŚPIONYCH! Błagam was rozpowszechniajcie te wiadomość. Może ktoś wziąłby na dom tymczasowy jakiegoś zwierzaka. Będziemy tez zbierać karmę, pieniądze na hoteliki, by choć trochę ich uratować Artur Starosz nr tel. 668249268 Ula Kurek 880822051 Błagam Cię rozsyłaj . Dla Ciebie to tylko skopiowanie tej wiadomości, ale dla tych biednych zwierząt to szansa na dalsze i lepsze życie.

Gość Czerwona Bettani
Wolę te pieniądze przeznaczyć na dzieci a nie na jakąś padlinę!

zajmij sie ratowaniem zwierząt w chinach a nie glupia kurwo zwierzat ktore sa zabijane w normalny humanitarny sposob poprzez uspienie debilko jebana

Gość już wszystko wiem
będę się litowała nad pieskami, a polskie dzieci nie mają co jeść!!!

Gość już wszystko wiem
poza tym gmina dotuje każdego psa w schronisku kwotą 430zł! a zapytajcie ile pieniędzy przeznacza gmina miesięcznie na każde dziecko, które żyje poniżej minimum socjalnego

Gość już wszystko wiem
zawsze ludzie, którzy chuchają na zwierzątka mają dzieci w dupie!

Gość repidajła
a co zamierzasz te 600 psów utrzymywać ? jak cie stać to proszę bardzo. Ja muszę odkładać na emeryturę :)

Gość już wszystko wiem
apelujcie do głupich ludzi, którzy rozmnażają psy i koty na potęgę, bo nie chcą ich kastrować

Gość już wszystko wiem
ach! zapomniałam, że w tym kraju kastracja to grzech

Gość ludzie sąnic nie warci
ludzie którzy mają jedno, dwójke dzieci są normalni, patologie zaczynają sie powyżej 4 dzieci, jak kogoś nie stac to po co sie rozmnaża? ludzie mają mózgi a zwierzęta nie. Często co prawda rozmnażają sie psychole i niepełnosprawni umysłowo, ich powinno sie kastrować.

Gość już wszystko wiem
zauważcie ciekawe zjawisko - kościół nie lubi zwierząt, znacie księdza, który ma psa lub kota?

nie chodziło mi o mózgi a o pojmowanie co jest dobre a co złe, zwierzęta nie wiedzą co bedzie, a człowiek wie i powinien zapobiegać, w mojej okolicy jest taka para, on ją gwałci, ona jakaś też niedorozwinieta, oboje bez pracy, mieszkają z jego rodzicami w dwoch pokojach, aktualnie mają około 5 dzieci...na szczęście nie mają córki bo byłoby mi jej żal, a z tych chłopaków to pewnie wyrosną żule albo recydywa :)

bo księża są leniwi i wygodniccy, nic nie robią! u mnie w parafii jest ogrodnik, gosposia, jakby kurwa oni rąk nie mieli i nie mogli sami sobie gotować i dbać o ogródek! kiedys jeden ksiadz miał 2 psy ale trzymał je w klatce i na noc spuszczał by pilnowały kościoła... kosciol traktuje zwierzeta przedmiotowo, one mają służyć ludziom :(

Gość repidajła
a zwierzęta nie są dla ludzi przypadkiem ? :) eh baranki z was

Gość Cieszę sięęęęę!!!!!
a na chuj ratowac te padline

Gość już wszystko wiem
tak i dlatego w budkach z wietnamskim jedzeniem będzie taniej