Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nadzieja67

Feniks ul.Giełdowa 4a lok U2 opinie

Polecane posty

Korzystam z salonu jestem bardzo zadowolona. Robiłam zabieg I-lipo.redukcję tkanki tłuszczowej. Czy macie opinie na temat takich zabiegów w innych salonach. Zawsze trwa tak długo?

Gość gapjp.tpag
Salon na gwieździe Feniks ? W kosmosie? Na czym polega ten zabieg? Jaka cena? Pokaz fotki przed i po

No nie na gwieździe ale w Warszawie. :) o nie! fotek sobie nie zrobię jeszcze! może jeszcze po kilku następnych zabiegach. Do lata daleko zdążę się odchudzić i opalić. Zresztą w Feniks spa-mają teraz promocję na opalanie natryskowe:)

Gość Kinga RR
O.Tak ten salon godny polecenia. Wspaniałe miejsce. Wiele jest salonów to oczywiste ale o ten salon ktoś dba aby wyrobic jak najlepszą renomę i im sie to udaje. Nie sprzedają swoich usług o ile sie nie mylę,na portalach zbiorowych promocji,gruponie czy innych -dzięki czemu można tam znaleźć spokój,swobodę no i pewnien standard :)) Polecam polecam.Ceny przyzwoite,są też promocje ale dla klientek. Jak Ja :))

Gość uwielbiam Feniks spa
Co prawda to prawda!Coprawda:) mam utrudniony do nich dojazd z Pragi obecnie ale mogę pokonać kilometry-aby się spotkać z Paniami z Feniks na Giełdowej. P.Beatka i Marta(chyba:) cudne kobiety-pomogą ,doradzą no i ukoją skołatane nerwy różnymi magicznymi sztuczkami.Promocje są ! Ostatnio korzystałam z opalania natryskowego. Tzreba być gotowym na lato.Super sprawa.Polecam.

Gość bardzopolecam
Mój ulubiony salon. 1000razy tak.Wszystkim polecam. Najwyższy poziom. Nigdzie nie znalazłam tak dobrej obsługi.