Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gabrysia K.

Dajecie d... szefowi czasem ??? Poważne pytanie do kolezanek!

Polecane posty

Gość Gabrysia K.

Jestem wolną kobietą. Po rozwodzie. Nie mam dzieci. Mam 30-ke. Jestem zadbana. Pracuje w małej firmie jako sekretarka i też częściowo księgowa.

Gość jgjgjkkll
ja nieraz robie mu loda w jego gabinecie

Gość wierkaa
ja mam szefowa:)

Ciekawa fantazja, ale powątpiewam w kobiecość autorki tematu :)

Gość Gabrysia K.
No nie to nie fantazja. Zawsze lubiłam seks. Z moim męzem nie było mi dobrze w tych sprawach.. Teraz trafiłam na fajnego faceta, który nie dość że mi się podoba to jeszcze ma pieniądze i nie chce się wiązać. To mi odpowiada. Nie mogłabym być z kimś kto ma rodzinę...

Gość Gabrysia K.
Ostatnio jak zostaliśmy sami to zrobił mi kawkę, ciasteczko i tak się nam miło rozmawiało... Wypytywał mnie o różne intymne sprawy. np. czy mam kogoś, czy jestem mężatką itp.

Gość Gabrysia K.
Powiecie ze się puszczam ale ja do tej pory żyłam jak zakonnica! Małżeństwo mi się posypało po 3 latach. Maż pojechał za granicę i tam poznał kogoś i to był już koniec.. Facetów też nie miałam wielu bo wiecznie ciągle coś innego na głowie: a to studia , a to praca i tak jakoś..

Gość she...
szczerze...to trochę zazdroszczę:) i wcale mi sie nie wydaje zebys sie puszczala. skoro jestes wolna kobieta to masz swoje potrzeby ktore kazda normalna kobieta musi zaspokoic. a jeszcze jezeli on nie ma rodziny... dziewczyno czym sie martwisz

Gość Gabrysia K.
Dodam że szefa żona to typowa kura domowa. Ona nawet nie interesuje się tym co on robi i jak zarabia. Widzę że nie ma z kim nawet pogadać... Ma pieniądze więc podejrzewam że jak bym mu powiedziała że chcę więcej zarabiać to by mi dał podwyżkę ...

Gość Gabrysia K.
Widzę że jemu też się podobam i chyba czeka na pierwszy mój sygnał