Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

grzeszu

Sex i zabawy intymne - dlaczego ona nie chce?

Polecane posty

Witam, problem jest tego rodzaju, że jestem z dziewczyną już od 6 miesięcy, ona ma za sobą jeden nieudany stosunek ze swoim poprzednim chłopakiem, ja natomiast no miałem dość bujne życie erotyczne, były lodziki. minetki, sex.. hm idąc dalej, ona nie lubi pieszczot, typu że ona mnie dotyka, lubi tylko jak ja ją dotykam po cipce i piersiach, na minetkę też się zgadza, nie ma problemu, bo jej robiłem wiele razy, jak ją przekonać do pieszczenia mojego ciała? a do sexu już nie wspomnę.

łaa to mi napisałeś mądrość, czekam na wypowiedzi kobiet,

Gość radda
pewnie jest młoda i niedoświadczona i się wstydzi, ja miałam podobnie.

heh, wiecie, tutaj jest zawsze problem, ona nie chce o tym zbytnio mówić, wiem tylko tyle, ze jej ostatni partner to zrobił z nią to na siłę a była dziewicą; jeżeli chodzi o nas to gdy jesteśmy w łózku, no mogę z nią robic praktycznie wszystko, całować pieścić dotykać, ona bardzo to lubi gdy jej robi minetkę, widze jak reaguje jej ciało na dotyk moich ust, ale gdy widzi ze chciałbym czegos więcej typu sex albo lodzik.... to już po ptakach, mówi ze na sex nie jest gotowa a loda nie lubi, dziwi mnie to,

radda co do wieku, no ja mam 22 lata, a ona jest starsza ode mnie o 6 miesięcy,

Może i nie chce mówić, ale musisz postarać się to przełamać. Powiedz jej na spokojnie, że czujesz się, jak gdybyś ją brzydził i zwyczajnie nie rozumiesz jej braku akceptacji względem Twojego ciała. Staraj się rozmawiać z nią, nie na kafe. Tutaj żadna użytkowniczka nie powie Ci tego, co tak naprawdę siedzi w głowie Twojej dziewczyny

Gość radda
Myśle, że ona musi sie oswoić najpierw ze swoim ciałem i jego reakcjami na te sprawy. Ja tak miałam na początku że się czułam skrępowana, musiałm się przyzwyczaić do tego, że robię to z kimś, że nie powinnam się kryć z moimi odczuciami i reakcjami.

zobaczymy, ja z nią rozmawiam, heh ona jakoś nie brzydzi sie tego ze ja jej robię... na prawdę, już nie wiem jak rozmawiać,